help ! help!

•  
    • 121 mesaje
    27 Apr 2007, 00:12
    0 0
    evelor am si eu o problema cred ca se cheama lactatie falsa si un flux redus la menstrutie. ati mai auzit de asa ceva?? am citit ca poate fi o tumoare si imi este groaza sa ma duc la doctor daca stiti ceva astept raspunsurile voastre . va poop.
  •  
    • 231 mesaje
    27 Apr 2007, 09:18
    0 0
    Hony, nu fi atat de speriata, pot fi dereglari hormonale, prolactina este cea care produce secretia lactata si inhiba ovulatia.Dar trebuie sa mergi la endocrinolog, ca nu-i normal ce se intampla.Daca vrei,aveam un nr de telefon de la cabinetul sotilor Marinescu, d-na este endocrinolog si d-l ginecolog,o sa ti-l scriu...Sanatate!!!
  •  
    • 88 mesaje
    27 Apr 2007, 10:43
    0 0
    Am patit si eu asa acum 2 ani; luam niste pastile pt stomac (motilium parca se numeau); dupa vreo luna (incepusem sa ma panichez)am citit prospectul si am vazut ca avea reactii adverse medicamentul. Imediat ce am oprit administrarea efectele au incetat
    Asa ca te sfatuiesc, daca iei vreun medicament sa citesti prospectul...
  •  
    • 121 mesaje
    27 Apr 2007, 11:05
    0 0
    ainigriv - multumesc din suflet pt. raspuns parca mai m-am linistit putin si te rog sa imi scrii numarul de telefon al sotilor marinescu cand ai timp ... te pooop :*
    fluturas nu i-au pastile de nici un fel momentan mersi pt. raspuns , te poop si pe tine:*
  •  
    • 25 mesaje
    27 Apr 2007, 12:37
    0 0
    Am o prietena care a patit chestia asta penru ca exagerase cu solarul.mergea zilnic sau tot la doua zile dar statea cate 20 min.a fost la medic si acesta i-a spus ca e din cauza solarului.dupa ce a intrerupt i-a trecut.
  •  
    • 231 mesaje
    27 Apr 2007, 23:29
    0 0
    Hony, cabinetul din Bucuresti este in Zorileanu, nr.44, tel.0212243127, aveau program luni si joi de la 16-19.Acum nu mai stiu exact, dar suni si tu pt. programare, intrebi de d-na cum are program si daca va fi nevoie de analize stiu ca lucreaza si la Parhon.Sper ca mai este valabil nr. de telefon si totul va fi bine, cu siguranta e o dereglare, poate esti mai obosita, stresata...???!!!Sanatate multa si sa ne spui cum te simti!!!
  •  
    • 121 mesaje
    28 Apr 2007, 13:28
    0 0
    ainigriv iti multumesc mult pentru tel. voi suna chiar miercuri sa imi fac o programare sper sa fie doar o dereglare te poop si mersi de informatii iti voi spune cum a fost