help ! help!
-
0 0evelor am si eu o problema cred ca se cheama lactatie falsa si un flux redus la menstrutie. ati mai auzit de asa ceva?? am citit ca poate fi o tumoare si imi este groaza sa ma duc la doctor
daca stiti ceva astept raspunsurile voastre . va poop. -
Hony, nu fi atat de speriata, pot fi dereglari hormonale, prolactina este cea care produce secretia lactata si inhiba ovulatia.Dar trebuie sa mergi la endocrinolog, ca nu-i normal ce se intampla.Daca vrei,aveam un nr de telefon de la cabinetul sotilor Marinescu, d-na este endocrinolog si d-l ginecolog,o sa ti-l scriu...Sanatate!!!
-
Am patit si eu asa acum 2 ani; luam niste pastile pt stomac (motilium parca se numeau); dupa vreo luna (incepusem sa ma panichez)am citit prospectul si am vazut ca avea reactii adverse medicamentul. Imediat ce am oprit administrarea efectele au incetat

Asa ca te sfatuiesc, daca iei vreun medicament sa citesti prospectul... -
Hony, cabinetul din Bucuresti este in Zorileanu, nr.44, tel.0212243127, aveau program luni si joi de la 16-19.Acum nu mai stiu exact, dar suni si tu pt. programare, intrebi de d-na cum are program si daca va fi nevoie de analize stiu ca lucreaza si la Parhon.Sper ca mai este valabil nr. de telefon si totul va fi bine, cu siguranta e o dereglare, poate esti mai obosita, stresata...???!!!Sanatate multa si sa ne spui cum te simti!!!