test de glicemie - rezultat rapid
-
26 Apr 2007, 12:580 0Fetelor, unde se poate face un asemenea test? stiu ca sunt acele aparate speciale, iar rezultatul se afla f rapid.
Problema e ca am sunat la mai multe centre de diagnostic si mi-au spsu ca se face doar testul de glicemie provocata. Eu as vrea sa stiu doar cat am glicemia, nu sa stau o groaza de timp la cabinet. Am intratr la idei pt ca in ultimul timp mi-e sete (de obicei beau multa apa, insa parca de ceva timp mi-e si mai sete), am pielea f uscata si sunt cam somnoroasa. Am si slabit, insa de 6 saptamani mananc f sanatos si fac sport. -
26 Apr 2007, 13:03intreaba cunostintele tale daca au acasa aparat sau testele betachek,numai asa poti afla.sa dea dumnezeu sa nu ai nimic dar te sfatuiesc sa iti faci neaparat o glicemie.cam cati l de apa bei pe zi?sanatate multa iti doresc
-
26 Apr 2007, 13:25Vyo, beau cam 3,5-4 l pe zi. Beau si noaptea, daca ma trezesc. Stiu ca trebuie sa fiu atenta, din cauza greutatii mele (cam cu 20 de kg peste greutatea normala) si a factorului ereditar - mama are diabet de tip 2.
Din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa aiba aparatul respectiv, altfel nu apelam la forum... -
26 Apr 2007, 15:47Multam mult! am sunat la Medicover si ma duc maine sa fac glicemia. Rezultatul l-as putea afla pana maine seara (sper). Ciudat ca nu se fac programari la analize acolo...
-
27 Apr 2007, 19:11mai nicaieri nu se fac programari pt analize, ideea e sa te duci dimineata ca nu toate laboratoarele recolteaza probe pana mai tarziu. succes!