Adenom hipofizar
-
0 0Stiu ca s-a mai scris pe subiectul asta dar cand caut in arhiva si deschid pagina mi se blocheaza calculatorul si nu pot sa citesc raspunsurile.
Eu urmez de 2 luni un tratament cu bromcriptin si timp de cinci zile am luat si duphaston.
Problema mea este ca mie nu mi-a mai venit din octombrie si nu cred ca tratamentul asta are efect.
Voiam sa stiu daca exista cineva care ma poate sfatui si pe mine, am auzit ca si medicii homeopati trateaza problema asta, nu stiu ce sa mai fac daca sa mai iau bromcriptin in continuare sau sa incerc la un medic homeopat? -
Merci pt raspuns!
Sunt din Constanta si in urma analizelor la sange si a rmn-ului endocrinologul mia- prescris tratamentul cu bromcriptin, in cateva zile fac 2 luni de cand iau pastilele astea si tot nu mi-a venit, deja ideea asta ma obsedeaza, visez si noaptea ca imi vine, si nu stiu ce sa mai fac! -
eu am fost la Parhon si in urma analizelor si a tomografiei tumorale iau exact acelasi tratament ca tine +vitamina E.
Nu am avut probleme cu ciclul si nici nu am...eu am probleme cu prolactina marita, insa acest tratament (desi sunt in a 3-a luan de tratament), nu m-a ajutat cu nimic.
Astept sa fac din nou tomografia sa vedem daca exista vreo tumoare. -
mie mi-a spus ca am posibil micronodul tumoral. prolactina mea este dubla fata de valoarea normala si desi ar fii trebuit ca dupa 3 luni de tratament sa nu mai am nici o problema, eu nu am vazut nici o modificare.
o sa ma duc maine sau sapt viitoare la control sa vad ce mi se mai spune. probleme cu ciclul nu am avut niciodata desi la valoarea asta a prolactinei ar fii trebuit sa am si eu probleme.
nu stiu ce sa mai zic ca desi sunt satula de atatea analize si controale, inca nu se stie din ce motiv am aceste probleme. -
Elly, mie mi-a iesit prolactina vreo 2600 iar limitele normale erau intre 100 si 600.
Am facut rmn la glanda hipofiza ca sa vada din ce cauza am prolactina mare si am un microadenom hipofizar nesecretant.
Din cate am inteles eu adenomul este o tumoare benigna care imita sau ia forma unei glande, ceva de genul asta am gasit pe net.
Tu din ce oras esti?
Eu sunt din Constanta?
Poate ar trebui sa faci si tu un rmn! -
ely26 said:
mie mi-a spus ca am posibil micronodul tumoral. prolactina mea este dubla fata de valoarea normala si desi ar fii trebuit ca dupa 3 luni de tratament sa nu mai am nici o problema, eu nu am vazut nici o modificare.
o sa ma duc maine sau sapt viitoare la control sa vad ce mi se mai spune. probleme cu ciclul nu am avut niciodata desi la valoarea asta a prolactinei ar fii trebuit sa am si eu probleme.
nu stiu ce sa mai zic ca desi sunt satula de atatea analize si controale, inca nu se stie din ce motiv am aceste probleme. -
TEODORA84 said:
Stiu ca s-a mai scris pe subiectul asta dar cand caut in arhiva si deschid pagina mi se blocheaza calculatorul si nu pot sa citesc raspunsurile.
Eu urmez de 2 luni un tratament cu bromcriptin si timp de cinci zile am luat si duphaston.
Problema mea este ca mie nu mi-a mai venit din octombrie si nu cred ca tratamentul asta are efect.
Voiam sa stiu daca exista cineva care ma poate sfatui si pe mine, am auzit ca si medicii homeopati trateaza problema asta, nu stiu ce sa mai fac daca sa mai iau bromcriptin in continuare sau sa incerc la un medic homeopat?