Iar am uitat pilula

•  
    • 2342 mesaje
    25 Apr 2007, 11:53
    0 0
    Iar s-a intamplat sa uit pilula anticonceptionala Marvelon. Adica trebuia sa incep folia( dupa alea 7 zile de pauza) Luni si am inceput-o Marti. Acum trebie sa stau cu frica in san si stresata 28 de zile, fir-ar sa fie. O sa folosesc alte metode contraceptive dar chestia e ca am facut dragoste char luni si mi-e sa nu raman insarcinata.
  •  
    • 815 mesaje
    25 Apr 2007, 11:55
    0 0
    trebuia sa o iei si pe cea de luni imediat cum ti-ai amintit..chiar daca era marti.Pune-ti telfonul sa sune.Poate ai noroc si nu ai parte de surprize neplacute..de obicei efectul anticoneptionalelor se pastreaza o perioada chiar dupa ce nu le mai iei..
  •  
    • 2342 mesaje
    25 Apr 2007, 12:53
    0 0
    Am luat-o pe cea de luni cand m-am amintit
    Adica Marti seara (ca eu de obicei le iau seara) am luat-o si pe cea de Luni. Eu de obicei nu uit dar nu stiu ce am avut parca mi s-a pus o ceata. Efectiv am uitat complet.
    Si de obicei in cadrul unei casnicii parca devi mai relaxata. Dar e ciudat ca am uitat mai ales ca le iau de mult timp(5 ani) si nu mi s-a intamplat decat o data.
    Ajung la concluzia ca nici o metoda nu e 100% sigura. Pun pariu ca nu sunt singura care sa uite sa ia o zi pilula.
    Oricate metode de prevedere ti-ai lua tot se intampla sa uiti o data si o data. Si eu care imi spuneam: "Mie nu are cum sa mi se intample. Eu sunt foarte ordonata." Uite ca s-a intamplat si acum imi e ciuda pe mine.
  •  
    • 357 mesaje
    25 Apr 2007, 15:06
    0 0
    zi trepede o rugaciune!
    glumesc, n-o sa se-ntample nimic.
  •  
    • 339 mesaje
    25 Apr 2007, 18:47
    0 0
    din cate stiu eu, daca sari o pilula, nu ai protectie 7 zile...nu toata luna...

Si mie mi s-a intamplat, dar nu cred ca este asa de grav acum...adica daca le iau tot timpul si sar o zi, nu cred ca o sa am ovulatie brusc... sau sunt prea naiva?