Nelamurire

•  
    • 8 mesaje
    24 Apr 2007, 20:48
    0 0
    Buna fetelor.Am si eu o nelamurire.Eu cu mama mea nu vorbesc despre asa ceva si nici cu prietenele pt ca imi este rusine.Sper sa nu radeti de mine ca sunt asa nestiutoare.In fiecare zi imi gasesc chilotul patat de o substanta galbuie.Sunt bolnava sau asa e normal sa se intample?Si daca e normal de ce curge asa de mult?Va rog sa ma lamuriti
  •  
    • 706 mesaje
    24 Apr 2007, 21:07
    0 0
    buna,nu are de ce sa rada nimeni de tine,e posibil sa fie o infectie urinara,analize ai facut in ultima perioada?
  •  
    • 8 mesaje
    24 Apr 2007, 21:40
    0 0
    Nu.Nu am facut.Dar e normal sa elimi un lichid?
  •  
    • 8 mesaje
    24 Apr 2007, 21:41
    0 0
    Nu.Nu am facut.Dar e normal sa elimini un lichid?
  •  
    • 8 mesaje
    24 Apr 2007, 21:42
    0 0
    Nu.Nu am facut.Dar e normal sa elimini un lichid?
  •  
    • 706 mesaje
    24 Apr 2007, 22:49
    0 0
    nu stiu cat e de normal,dar se intampla zi de zi?
  •  
    • 26 mesaje
    25 Apr 2007, 00:06
    0 0
    este foarte normal sa elimini acel lichid.dar tu ai spus ca e foarte abundent iar asta este un semn de intrebare. s-ar putea sa fi racita sau sa ai o infecie urinara. pot fi multe alte motive tr sa te duci urgent la un doctor.poate nu tu ai cauzat acest fapt ci partenerul tau de viata.pupici!!!
  •  
    • 8 mesaje
    25 Apr 2007, 09:31
    0 0
    Pai si daca ma duc la doctor o sa-mi dea ceva si nu o sa mai patesc asta?Adica nu o sa-mi mai curga nici macar o picatura?
  •  
    • 4487 mesaje
    25 Apr 2007, 10:33
    0 0
    Aurelia02 atunci cand vei ajunge la ginecolog, va trebui sa-ti faca o lama, ca sa determine despre ce este vorba. Si in urma analizei o sa-ti dea tratament si te vei face bine.
  •  
    • 158 mesaje
    25 Apr 2007, 10:40
    0 0
    e foarte posibil sa fie o candidoza..99 la suta dintre femei au sau au avut.daca ti-e aiurea sa te duci la ginecolog poti sa iei niste ovule,gen tricomicon care nu se mai fabrica.sau sa vorbesti cu farmacista,iti va spune ea ce sa iei.
  •  
    • 231 mesaje
    25 Apr 2007, 10:48
    0 0
    Analiza secretiei vaginale si apoi tratament, daca este cazul...
  •  
    • 8 mesaje
    25 Apr 2007, 12:47
    0 0
    Am inteles faptul ca trebuie sa ma duc la medic.Dar mie mi se intampla de multi ani chestia asta.Asta inseamna ca am fost bolnava mereu?La un moment dat credeam ca asa e normal sa elimini un lichid,pt ca eu in fiecare zi imi patam chilotul.Si totusi...unei fete sanatoase i se intampla sa elimine acel lichid galbui??????
  •  
    • 8 mesaje
    25 Apr 2007, 22:00
    0 0
    Cristinica te rog frumos sa-mi raspunzi la intrebare...tu sau altcineva....va rog frumos
  •  
    • 4487 mesaje
    26 Apr 2007, 09:32
    0 0
    Aurelia02 sunt multe fete carora li se intampla asta si sunt sanatoase. Deci, ca-ti curge tie un lichid galbui, asta nu inseamna ca esti bolnava rau sau altceva. Te vei duce la medicul ginecolog, iti va face o lama si apoi iti va da un tratament. Nu-ti mai face multe griji pentru asta, ca nu ai de ce. Parerea mea. Inteleg ca te preocupa, dar mergi la medic. ok?
    iti vorbesc pe un ton normal, ca nu are rost sa stau si sa tip la tine sau....ok? Nu mai intarzia si du-te la medic. Pupici si sa ne spui si noua ce ti-a spus. Si cere toate lamuririle, ca sa stii despre ce este vorba.
  •  
    • 138 mesaje
    28 Apr 2007, 22:54
    0 0
    Ia-ti inima in dinti si du-te la un ginecolog pt ca sigurat ai vreo infectie daca zici ca ai scurgerea in fiecare zi, nu lua tablete dupa sfaturi. Nu te speria ca ai ceva boala grava,dar trebuie sa te tratezi sa nu faci alte complicatii daca de exemplu ai o infectie urinara sa zicem.Nu o sa fii tu prima care te vede, prima vizita e mai grea, dupa aceea te obisnuiesti,hai du-te,noi evele te incurajam.pa