Estrofem
-
24 Apr 2007, 18:150 0Fetelor am o nelamurire..Hai sa incep asa..am o rana pe col de vreo 3 ani dar cam la 6 luni merg la dr ginecolog si fac un papanicolau ca sa stiu ca totul e ok ..Iau si anticonceptionale Yasmin de vreun an aproape..si de cateva luni bune..inainte de ciclu cu o sapt si dupa ciclu cateva zile am niste scurgeri maronii.Am fost si azi la dr si i-am spus..gandindu-ma sa nu fie de la rana de pe col..Si mi-a spus ca poate sa fie de la Yasmin si sa i-au o luna, o data cu pastila de la Yasmin si o pastila de Estrofem de 1 mg.Si ma uitam acum pe net si in agenda si park nu imi vine sa iau asa ceva..sunt hormoni pan la urma si nu-i de joaca cu ei mai ales ca medicamentul asta este indicat femeilor intrate la menopauza sau care nu au uter si chestii din astea..iar eu din punctu asta de vedere sunt sanatoasa ..multumesc lui Dumnezeu si sunt inca tanara.
Nu stiu ce sa fac..si ma intrebam dak vreuan dintre voi care i-a Yasmin a patit asa ceva?Sau vi s-a recomandat vreodata medicamentul asta?Va multumesc..