Lamuririma!!!
-
0 0Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala ,si prietenul meu mi-a cerut sa iau anticonceptionale.Eu cred ca ar cam trebuii dar am auzit ca te deformeaza si nu trebuia sa mananci diferite mancarui ca te ingrasi si altele... Dar pe mine ma convinge paptul sa le iau ca imi va creste sanii si voi creste si in inaltime.O prietene mi-a recomandat un medicament pe nume
eane 35,care asa zice ea ca este raspunsul la intrebarile mele.Vreau sani mari!!! Daca una dintre voi a luat asa ceva poate sa-mi spuna si mie ce efecte are asupra organismului? Va pup! -
Nu poti sa iei anticonceptionale doar asa, "dupa ureche", la sfatul unei prietene. Trebuie sa mergi la un cabinet de plenning si acolo iti va fi prescris un anumit tip de pilula. Astea sunt pe baza de hormoni si te poti trezi cu surprize neplacute. E adevarat ca unele din acestea iti pot mari volumul sanilor, dar pot avea si efecte secundare, nedorite. De exemplu cresterea pilozitatii pe corp, ingrasare, etc.
-
Numele corect este Diane-35. Am luat Diane 1 an de zile, dupa care am facut pauza (din cauza banilor...eram in facultate), iar acum am reinceput de un an de zile tot pe Diane (intre timp m-am angajat...). Sa nu te astepti sa-ti creasca sanii asa peste noapte! Intr-adevar, cam dupa primele 3 luni vei observa o sensibilitate marita a sanilor, in anumite perioade o sa te doara si numai daca ii atingi. Esti sigura ca asta vrei? Dianele sunt foarte bune pentru evele cu chisturi ovariene si hirsutism. Daca chiar vrei sani mai mari, du-te la fitness.
Sfatul meu: daca vrei sa te apuci de ceva, fa-o cum trebuie. Mergi la un cabinet de planning si discuta deschis despre ceea ce vrei. Dr. te va sfatui ce e mai bine pt tine.
Succes.