cat mai repede un raspuns ,pls

•  
    • 293 mesaje
    22 Apr 2007, 20:56
    0 0
    am facut acum 3 zile un examen papanicolau si atunci cand mi-a recoltat m-a cam chinuit sa imi prind colul iar astazi am observat ca sangerez putin,stie cineva ce poate fi(am mai facut acum 2 ani un papanicolau dar nu am avut aceasta problema)...va rog sa ma ajutati si pe mine,multumesc
  •  
    • 725 mesaje
    23 Apr 2007, 10:00
    0 0
    Nu te impacienta. A fost probabil o recoltare ceva mai brutala. Daca sangerarea persista atunci tre sa te ingrijorezi.

Sanatate!
  •  
    • 28 mesaje
    23 Apr 2007, 16:34
    0 0
    buna! treb. sa te duci la examenul medical, ar fi trebuit sa-ti recomande antibiotice pt. a evita infectiile. eu am facut f. multe exam. papanicolau si nu a durut niciodata. nu trebuie sa-ti prinsa colul. treb. sa recolteze de pe col. succes! apropo, treb. sa faci cel putin la doi medici papanicolau, pt. a compara rezultatele. important este cine-ti recolteaza si cum. eu am facut acest examen in fiecare an si nu aveam nimic, iar anul trecut am facut intamplator pt. ca eram in spital, iar rezultatul a fost teribil. celule maligne, dar am rezolvat. succes!!!!
  •  
    • 293 mesaje
    24 Apr 2007, 22:03
    0 0
    va multumesc pt raspunsuri,sper ca o sa fie ok rezultatul,l-am facut la bios diagnostic ,sper sa fie buni in ceea ce fac