control ginecologic
-
22 Apr 2007, 20:420 0Buna seara fetelor! Apelez din nou la ajutorul si increderea voastra...
Ma puteti indruma spre un medic ginecolog, pentru un simplu control la organele genitale. As dori sa fac si o ecografie si medicul sa fie ginecolog-ecograf...nu stiu corect cum i se spune acestui medic in termeni medicali.
Sunt din Bucuresti.
Am incredere in voi si va multumesc anticipat. -
23 Apr 2007, 09:36Incearca la Medsana, au aparatura performanta,medici buni si un mod elegant de a-si trata pacientii, chiar daca o ecografie vaginala este 1 mil.Cauta cu google si fa-ti o programare mai intai.Bafta!!!
-
23 Apr 2007, 16:38iti pot recomanda un medic f. bun. d-na doctor BADEA MIHAELA de la MICOMI . TEL : 6372527.trebuie sa-ti faci programare. este f. buna in recoltari si colaboreaza cu un institut din Germania. alti medici buni sunt Dr. PETEU CRISTIAN si Dr. TUFAN CICERONE la "UNIV." Ii poti gasi si pe net. succes!
-
23 Apr 2007, 20:51Multumesc din suflet fetelor! sper sa-mi prinda bine informatia data de voi.Multumesc inca odata.
-
2 Mai 2007, 21:45As mai avea o intrebare: dar un control ginecologic, incluzind si o ecografie vaginala cit te costa apelind un un spital...de stat, nu la particulari.
Multumesc mult. -
3 Mai 2007, 21:42eu stiu ca daca te duci cu trimitere nu platesti nimic,dar te programeaza peste o luna si nu iti face ecografie gratis si se uita cam urat la tine.cu un milion reusesti sa iti faci tot ce vrei la un cabinet in bucuresti