Bolnava?

•  
    • 815 mesaje
    22 Apr 2007, 18:32
    0 0
    In urma unei certe cu prietenul meu,m-a durut 3 saptamani capul,in fiecare zi,si in aceasta perioada ma mai certam cu el.
    Acum,de fiecare data cand ma enervez tare,imi creste foarte mult tensiunea..adica bataile inimii si incep sa respir greu si ma apuca durerea de cap.
    Oare e de rau?Ar trebui sa imi fac un control la cap?Aveti idee ce ar putea fi..ati mai patit asa?
  •  
    • 247 mesaje
    22 Apr 2007, 20:40
    0 0
    Da,in spatele durerilor de cap se afla (nu numai dragostea) ci probleme cu tensiunea (hipertensiune).
    Mai intai te poti duce la dr. de familie, daca nu, la un cardiolog si la un neurolog.

Sanatate multa si nu te mai stressa atat!
    Te pup!
  •  
    • 815 mesaje
    22 Apr 2007, 20:44
    0 0
    ms bianca
    Ma gandeam la inceput ca e din cauza stresului,dar dupa ce m-am enervat recent,am observat ca a inceput sa ma doara capul imediat.
  •  
    • 162 mesaje
    22 Apr 2007, 21:00
    0 0
    Parerea mea este ca problema este psihologica pentru ca durerea de cap apare dupa ceva anume si nu te doare continuu. deci este in legatura cu o stare. Exista tulburari fizice a caror cauza este psihologica si poti sa mergi pe la toti doctorii si sa iei pastile cate vrei, ca nu rezolvi nimic.
    Si atacul de panica este intr-o situatie asemanatoare dar putini oameni inteleg asta si se indoapa cu medicamente.
    Aceste tulburari se numesc psiho-somatice pentru ca sunt dureri, ameteli, amorteli etc dar organele respective nu sunt bolnave.
  •  
    • 815 mesaje
    22 Apr 2007, 21:22
    0 0
    claudia..ai si tu dreptate..dar se intampla sa ma apuce durerea de cap fara sa ma cert cu nimeni sau sa am alte probleme care mi-ar putea provoca dureri de cap.
    Si in cazul in care zici tu,ce ar fi de facut?
    multumesc!
  •  
    • 815 mesaje
    22 Apr 2007, 21:31
    0 0
    cred ca ma regasesc mult in aceasta pagina..

http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Neurologie/Durerile_de_cap_cefaleea_datorate_starilor_de_tensiune_616.htm
  •  
    • 247 mesaje
    22 Apr 2007, 21:35
    0 0
    Du-te la un neurolog.

Poate fi o nevralgie de trigemen.
    Durerile de cap (migrene, cefalee) pot avea mii de cauze.
    Ce pastile iei cand ai durerea aceea?Iti trece apoi?

PUP!
  •  
    • 815 mesaje
    22 Apr 2007, 21:46
    0 0
    bianca..nu iau deloc pastile..astept sa treaca de la sine..ca stiu ca ori cu ori fara pastile va trece si nu are rost sa imi intoxic organismul cu pastile.
    poop
  •  
    • 162 mesaje
    22 Apr 2007, 22:56
    0 0
    Eu iti recomand sa vorbesti cu un psihoterapeut care a mai lucrat cu tulburari psihosomatice. Iti trimit un mesaj privat cu o adresa de mail la care poti scrie.
  •  
    • 815 mesaje
    22 Apr 2007, 23:02
    0 0
    multumesc claudia
    astept mesajul
    poop
  •  
    • 1094 mesaje
    22 Apr 2007, 23:51
    0 0
    iti spun eu de ce cred ca te doare capul.Incearca sa nu mai controlezi tot in jurul tau si sa mai gandesti si cu sufletul nu numai cu mintea. Adica treci totul prin ratiune prea mult..
    Incearca sa mai lasi cate ceva si asa..pur si simplu sa te surprinda si ai sa vezi ca trece.
  •  
    • 2370 mesaje
    22 Apr 2007, 23:58
    0 0
    Jass, esto fenomenala! Imi place de morrrrr stilul tau
  •  
    • 815 mesaje
    23 Apr 2007, 08:58
    0 0
    jass
    aici nu m-ai nimerit,eu mai mult gandesc cu sufletul decat cu inima,dar uite ca se rasfrange asupra capusorului