Scurgere maro-ce poate fi?
-
0 0Buna fetelor, de 2 zile am o scurgere maro si mai nou ma ustura cand urinez, plus ca parca as merge intr-una la wc desi nu am ce face. Aveti cumva idee ce poate fi? Nu am mai avut infectii sau althe chetsii pana acum. astept raspuns. mercic
-
mercic fetelor, la medic nu m-am dus si nici nu cred ca voi ajunge din cauza programului f incarcat
. parca mi-a mai trecut cel putin nu ma mai ustura si parca dispare si chestia maronie. Poate si vindeca singura
. Lunea viitoare tre sa imi vina si "musafirii" si poate e ceva premergator. Sa vedem cum mai evolueaza. Plus ca daca mi-ar veni luni (adica la 28 de zile cum e normal) ar fi o minune avand in vedere ca imi vine numai la 2 luni fix menstruatia dupa ce m-am oprit din a mai lua anticonceptionale. Pupici.
P.S. Stiti vreun ceai care sa regeleze menstruatia? In afara de coada soricelului ca am inteles ca nu imi e bun ca mie tre sa imi vina mai des adica la 1 luna nu la 2 cum e acum -
treb. sa te duci urgent la medic. poti avea o leziune, care se va transforma in cancer. orice modificari apar la ciclul menstrual treb. sa te duci la medic. daca amani, s-ar putea sa fie prea tarziu. iti treb. antibiotice.
trezeste-te la realitate. nu mai visa sau crede ca sanatatea se rezolva de la sine.