Scurgere maro-ce poate fi?

•  
    • 16 mesaje
    22 Apr 2007, 10:22
    0 0
    Buna fetelor, de 2 zile am o scurgere maro si mai nou ma ustura cand urinez, plus ca parca as merge intr-una la wc desi nu am ce face. Aveti cumva idee ce poate fi? Nu am mai avut infectii sau althe chetsii pana acum. astept raspuns. mercic
  •  
    • 1721 mesaje
    22 Apr 2007, 12:51
    0 0
    Mergi urgent la medic. Pare a fi o infectie la rinichi. Dar mergi la medic. Poti sa te duci la uregente. Cei de acolo iti vor spune ce sa faci.
  •  
    • 345 mesaje
    22 Apr 2007, 14:33
    0 0
    Pare a fi cistita. Poate fi si infectie urinara. Fa-ti analize de urina si mergi la medic.
  •  
    • 16 mesaje
    23 Apr 2007, 10:47
    0 0
    mercic fetelor, la medic nu m-am dus si nici nu cred ca voi ajunge din cauza programului f incarcat . parca mi-a mai trecut cel putin nu ma mai ustura si parca dispare si chestia maronie. Poate si vindeca singura . Lunea viitoare tre sa imi vina si "musafirii" si poate e ceva premergator. Sa vedem cum mai evolueaza. Plus ca daca mi-ar veni luni (adica la 28 de zile cum e normal) ar fi o minune avand in vedere ca imi vine numai la 2 luni fix menstruatia dupa ce m-am oprit din a mai lua anticonceptionale. Pupici.
    P.S. Stiti vreun ceai care sa regeleze menstruatia? In afara de coada soricelului ca am inteles ca nu imi e bun ca mie tre sa imi vina mai des adica la 1 luna nu la 2 cum e acum
  •  
    • 1913 mesaje
    23 Apr 2007, 13:00
    0 0
    Pentru reglarea menstruatiei si dismenoree, e recomandat ceaiul de "traista-ciobanului".
  •  
    • 28 mesaje
    23 Apr 2007, 16:28
    0 0
    treb. sa te duci urgent la medic. poti avea o leziune, care se va transforma in cancer. orice modificari apar la ciclul menstrual treb. sa te duci la medic. daca amani, s-ar putea sa fie prea tarziu. iti treb. antibiotice.
    trezeste-te la realitate. nu mai visa sau crede ca sanatatea se rezolva de la sine.
  •  
    • 1037 mesaje
    24 Apr 2007, 04:50
    0 0
    chiar daca vezi ca te "vindeci",pt linistea ta sufleteasca iti recomand sa faci un control medical
  •  
    • 1 mesaje
    7 Sep 2008, 00:18
    0 0
    ar trebui sa mergi cat mai repede la doctor.au aveam senzatii de usturime si mergeam la WC des cand am fost insarcinata.mult succes si sper sa nu ai nimic grav!!!