Sangerare

•  
    • 1 mesaje
    21 Apr 2007, 19:25
    0 0
    Buna ziua, sunt gravida in 13 saptamani iar in primele saptamani de sarcina am avut mici sangerari. Am fost la ginecolog si mi-a spus ca am putin sarcina desprinsa si ovarele inflamate. In a noua saptamana de sarcina am avut insa o sangerare mai puternica ce a durat cam 2 zile fara a elimina decat cateva cheaguri de sange. Sangele era de culoare inchisa si cantitatea normala a unei femei in a doua zi de menstra. Va rog a ma ajuta sa intaleg ce se intanpla cu sarcina mea. Nu am mai avut sangerari de atunci dar pot sa spun ca unele mirosuri ce imi faceau greata dupa sangerare sau diminuat. Precizez ca nu prea am pofta de mancare si slabesc in loc sa ma ingras
  •  
    • 627 mesaje
    21 Apr 2007, 20:14
    0 0
    faptul ca slabeste in loc sa te ingrasi la incepututl sarcinii ,nu este motiv de speriat .Eu am slabit in primele 3 luni de sarcina ,desii nu am avut deloc greturi ,iar acum am doar 4.5 kg in plus si sunt in saptamana 22.
    Cat despre sangareri ,te rog ,consulta alt medic ,stiu ca orice sangerare ,cat de mica este motiv de "ingrijorare" de si o urmarire mai atenta a sarcinii .Poate ai nevoie de un tratament pentru sustinerea sarcinii ,sau ceva vitamine .
    Fugi repede la un medic BUN!
    Sanatate si asteptam vesti BUNE!
  •  
    • 2439 mesaje
    21 Apr 2007, 21:14
    0 0
    Nu sta asa, mergi la medic!!!
  •  
    • 231 mesaje
    21 Apr 2007, 21:56
    0 0
    La Medsana este un medic bun pt. ecografii vaginale,Doru Herghelegiu se numeste,trebuie vazut daca bebe se dezvolta bine in continuare.Sau oricare medic de acolo te poate vedea la ecograf,dar cat mai repede, ca daca-i nevoie de tratament hormonal de sustinere a sarcinii sa fie aplicat cat mai repede.Intra pe google,gasesti un nr. de telefon, faci o programare si repejor la medic.Doamne ajuta sa fie bine!!!
    Alta solutie mai buna ar fi sa mergi la un medic exceptional,Tutunaru se numeste, dar trebuie sa ai rabdare sa intri la el...il gasesti pe www.infertilitate.ro, au si un nr. de telefon la contacte.Este medic ginecolog si daca citesti pe forum ai sa vezi multe cazuri...rezolvate!!!