Operatie de ridicare a sanilor
-
7 Oct 2003, 01:280 0Dragi Eve,am o mare problema si sper sa ma ajutati din experientele voastre.Dupa nastere si alaptare mi s-au lasat sanii foarte tare.Ma gandesc la o operatie estetica dar trebuie sa recunosc ca in acelasi timp imi este si frica.Ce sfaturi imi puteti da?Va pup si va multumesc.
-
8 Oct 2003, 15:09eu zic sa iti faci operatia.dar cel mai bine, decat sa astepti mesajele evelor, este sa te duci la o clinica (eventual la mai multe) si sa vorbesti cu un doctor chirurg estetician, si el iti va da toate informatiile necesare. el stie cel mai bine.
eu am vazut cateva emisiuni de tv despre asta, spuneau ca ridicarea lor nu este atat de complicata ca marirea lor. in schimb, au mai spus ca ramane o dunga alba deasupra sanului, unde se taie pielea. au mai spus ca se atenueaza, dar totusi nu va disparea complet.
nu mai retin amanunte, si oricum vorbesc din auzite, ca nu ma pricep. dar du-te la clinica, si, daca iti permiti, eu te sfatuiesc sa o faci, vei fi mult mai multumita de cum arati, plus ca o sa scapi de un complex care ti s-a imprimat in creieras...
si sa-mi spui si mie cum a fost... -
8 Oct 2003, 22:40De cand ma gandesc la asta am citit foarte mult despre felul operatiei si care sunt metodele prin care se poate face.Pana la anul in vara nu pot ajunge sa vorbesc cu un doctor sa vad ce parere are si ce-mi recomanda pentru ca nu sunt in tara.Ma gandeam ca poate sunt printre voi care au apelat la asa ceva sau poate aveti prietene care au facut-o.Multumesc oricum pentru raspuns si pentru incurajare.