Incotinenta urinara

•  
    • 2 mesaje
    6 Oct 2003, 09:36
    0 0
    Am o fetita de 5 ani care la prima racire a vremii incepe sa faca noaptea Chanel in pat iar ziua merge la baie cand deja a facut un pic. Am incercat neoxazol, dar fara rezultat.
  •  
    • 157 mesaje
    6 Oct 2003, 10:19
    0 0
    ai fost cu ea la medic?
  •  
    • 49 mesaje
    6 Oct 2003, 13:01
    0 0
    Nu te mai repezi cu antibiotice pe copil, ca nu sunt bomboane!Antibioticele ar trebui sa se dea numai dupa recoltarea urinei in eprubete sterile, cultura cu identifcare de germeni si antibiograma.Mai ales la copil! E valabil pt. orice infectie!Daca germenii pentru care administrezi antibioticul nu sunt sensibili la antibioticul (AB) respectiv, nu faci decit sa le cresti rezistenta general la AB, adica sa-i fortifici.In plus, toate AB-urile au efecte secundare toxice,iar daca administrezi "doar" 1-2 tablete, iara nu faci decit sa fortifici germenii.NU mai da/lua AB ca pe bomboane sau dupa sfatul farmacistilor.Astia au interesul sa-si vinda marfa (cite farmacii fara termopane ai vazut?!!)si chiar daca indica AB-ul potrivit, tot medicul alege schema de tratament in urma consultului.Daca ai nevoie de un medic pediatru bun, spune-mi!Pina atunci, incearca sa-i pui copilei cald pe burtica si la talpi si cind e pe w.c si face pishu, incearca sa te "joci" cu ea de-a opritul jetului citeva secunde (cit mai mult) ca sa-si tonifice sfincterul si sa se poata abtine mai multa vreme.Sanatate maxima!