acumulari de gaze in stomac
-
18 Apr 2007, 18:360 0va rog mult, ajutati-ma! daca va confruntati cu aceasta problema,sau daca ati scapat cumva, spuneti-mi si mie ce sa fac. cum vine seara/noaptea incepe sa-mi "fiarba" stomacul. nu e ceva de nesuportat, dar este tare neplacut si jenant sa elimini gaze la nesfarsit (ma intelegeti,sper.
-
18 Apr 2007, 20:41buna,gaze in stomac se pot acumula si de la apa acidulata,sucuri.Eu una tot asa pateam ,beam f. multa apa minerala.Am fost la medic si mi-a recomandat apa fara acid,fara sucuri.
-
18 Apr 2007, 21:08incearca sa eviti pe cat posibil bauturile carbogazoase, excesul de fructe si legume crude, fasolea si mazarea, laptele dulce. acestea in general baloneaza. mananca in schimb iaurt, paste..care se digera usor, oua..care ajuta la digestie. vezi tu...cum te simti mai bine. bafta!
-
18 Apr 2007, 21:12incearca sa mananci calm, sa nu mananci pe fuga..sa nu vorbesti in timp ce mananci..sa fii prezenta acolo..asta pe langa sa eviti bauturile acidulate. Si iti recomand carbunii , stiu fetele la farmacie.
-
18 Apr 2007, 21:50Daca elimini gazele pe gura (ragait), e posibil sa ai o gastro-esofagita de reflux.
Daca le elimini pe cealalta cale, se poate sa fie o gastro-entero-colita.
Trebuie sa consulti un medic endocrinolog. Dar in orice caz, legat de regimul alimentar, fetele te-au sfatuit bine pana acum. Poti sa iei de cateva ori pe zi, antacid.