tremurat

•  
    • 16 mesaje
    18 Apr 2007, 08:41
    0 0
    fetelor, m-am speriat. m-am sculat azi si i-mi tremurau mainile si picioarele si in tot corpul ma simteam rau. ce credeti ca este?

multumesc
  •  
    • 231 mesaje
    18 Apr 2007, 09:17
    0 0
    Incearca sa iei un calciu lactic si vezi daca trece starea de rau, se mai intampla in hipocalcemii asa.Sanatate multa!!!
  •  
    • 1039 mesaje
    18 Apr 2007, 10:17
    0 0
    Buna, sa stii ca am avut si eu un coleg care a venit intr-o dimineata in comanda tremurand tot si spunand ca nu stie ce e cu el de-i tremura mana in asa hal, de ce i se pare ca nava se intoarce la fiecare minute cu chila in sus si... pana la urma noi de ce ne leganam in halul ala??? (era o mare calma si linistita...) Atunci ne-am strans toti, ne-am adunat si ne-am concentrat la unison, ne-am cuprins dupa umeri intr-un cerc si am gasit o explicatie: poate era de la nenumaratele sticle de Grant's si Teacher's dovedite cu o noapte inainte!!!
  •  
    • 164 mesaje
    18 Apr 2007, 10:43
    0 0
    marinaru, foarte tare, dar ma cam indoiesc de faptul ca ana este asa mare bautoare!

eu zic sa te duci la medic, macar la cel de familie, care o sa-ti dea sa faci o serie de analize de sange. probabil ai un deficit de vitamine, minerale; o sa reiasa din analize ce ai si vei sti astfel de ce anume sa ai grija.