Amenoree secundara
-
17 Apr 2007, 20:540 0Am avut ultima menstruatie pe 5 ian 2007.am fost la medicul ginecolog si mi-a recomandat un tratament cu duphaston(2 pe zi) timp de 5 zile.l-am facut dat au mai trecut 8 zile de la terminarea acestuia si nu s-a intamplat nimic.sunt sigura ca nu sunt insarcinata.am facut analize si ecografie si mi s-a spus ca nu am nicio alta afectiune.ce sa fac?
-
17 Apr 2007, 23:00cred ca trebuie dozati hormonii, FSH si LH, estrogenii si progesteronul si apoi un tratament hormonal pt. inducerea menstruatiei.Cat ai avut endometrul la ecograf, ca la 11-12 mm ar trebui sa-ti vina.Apoi mai merge si un tratament homeopat, dar intai trebuie sa-ti vina , ca-i cam mult timp...din ianuarie(cam ce varsta ai???), ca nu cred sa fie alte cauze...
-
18 Apr 2007, 13:21multumesc pentru raspuns.am 20 de ani.endometrul era de 3 mm din cate imi amintesc (si mi s-a spus ca e ok).am avut si anul trecut pe vremea asta aceeasi prbolema dar in urma cosultului am facut tratament cu orgometril (5 zile 3 pe zi) si am scapat de problema pentru cam jumatate de an.cred ca o sa ma duc din nou la medic...nu prea as luat pastile fara prescriere.