Ceai antiadipos-probleme
-
0 0Ieri seara am baut prima cana, si exceptand problemele la care ma asteptam, astazi sunt o varza lata, fara pic de energie.
Sa continui, sau sa ma opresc???
E normal sa fiu lesinata??? -
Eu beau de cateva zile si ma simt foarte bine. La inceput am avut crampe, dar acum s-a reglat si am un tranzit mai activ decat inainte.
Eu nu tin dieta. Mananc chiar putin mai mult peste cat ar fi normal, beau foarte multa apa. Mi-a mai scazut burtica in ultimele zile. Is multumita. O sa mai beau cateva zile, dupa care fac o pauza, il schimb, cu ceai de alte plante. De codita soricelului, de exemplu.
Adina, daca te simti rau, e clar ca trebuie sa te opresti, dar poate ca raul acesta vine si din alte cauze. Ar trebui sa investighezi si sa iei masuri. -
Fetelor sfatul meu e sa nu mai luati astfel de ceaiuri mai ales daca vedeti ca nu va simtiti bine. Eu personal am baut ceai din acela verde anti adipos si era sa mor. Nu glumesc. Intr-adevar imi taiase pofta de mancare dar in acelasi timp scosese din mine prin scaunele pe care le aveam toate vitaminele pt ca te ajuta la digestie dar pur si simplu elimina tot nu pastreaza vitaminele din mancare. Si asa am ajuns sa vomit si sa tremur nu puteam sa mananc nimic ca vomitam eram rece toata si palida. Deci aveti grija la aceste ceaiuri, sfatul meu care sunt patita
-
pentru RARES2006 - daca esti constipata si ai probleme incearca herbolax (la inceput 2 pastile seara, iar dupa ce incepe sa-ti regleze scaunul, cite una tot seara, cam 2 saptamini), este in totalitate din plante si iti regleaza tranzitul intestinal. eu am avut mari probleme dupa ce am nascut, nu puteam sa ies decit cu clisme, mutumita medicului de familie care este o f.buna profesionista am scapat de asta.