va rog, ajtati-ma - am fibroadenom mamar

•  
    • 37 mesaje
    17 Apr 2007, 10:19
    0 0
    Buna,
    Am fost diagnosticata cu fibroadenom mamar? sunt disperata. medicii imi spun ca nu am ce tratament sa fac, avand in vedere ca este o tumora solida. nici de operatie nu stiu ce sa cred: unii zic ca lasat netratat fibroadenomul se poate maligniza, altii ca daca il tin sub supraveghere, control la 3 luni, este mai bine, pt ca mai mult ca sigur imi vor aparea altii dupa operatie. nu stiu ce sa fac. va multumesc pentru ajutor
  •  
    • 134 mesaje
    17 Apr 2007, 12:24
    1 1
    Iubita,calma te rog.
    eu am fost operata cu vreo 6 ani in urma de asa ceva.Toti medicii la care am fost mi-au spus :operatie ca altfel....!Acum mi-au aparut altii.Mi s-a recomandat supraveghere,nu operatie,nu tratament.Eu incerc tratamente naturiste.
    Daca nodulul e bine "infipt" acolo,parerea mea e ca ar fi linistitor pt tine sa te operezi si apoi sa-ti supraveghezi afectiunea,pt. ca mastoza fibrochistica e o afectiune hormonala(gestionarea proasta a organismului a estrogenilor,care se reflecta in primul rand la sani).
    Operatia e f. usoara si poate fi ambulatorie(te duci la spital si in 2 ore esti acasa),la mine asa a fost.
    Mai departe tu vei decide informata fiind binenteles.
    Eu intentionez sa merg la un homeopat pt. ca din cate am auzit,dau rezultate f. bune astfel de tratamente in cazul mastozei fibrochistice.Te pup sanatate si ai grija de tine.
  •  
    • 37 mesaje
    17 Apr 2007, 21:40
    0 0
    tu ai avut fibroadenom sau mastoza fibrochistica? pt ca sunt 2 lucruri diferite.
    merci pt raspuns
  •  
    • 134 mesaje
    18 Apr 2007, 07:51
    0 0
    Mastoza chistica e afectiunea sanilor,atunci cand se formeaza tot felul de chisturi/noduli,devin durerosi.
    Fibroadenomul este nodulul care se formeaza asta in cazul in care nu este chistic.
    In esenta da,am avut fibroadenom.
    Sper sa ma fi facut inteleasa,ca-s tare adormita.
  •  
    • 37 mesaje
    18 Apr 2007, 09:53
    0 0
    merci pt raspuns.
    azi ma voi duce la inca un consultatie, la vestitul dr. blidaru.
    imi este f teama, as prefera sa fac operatia pt a fi sigura ca nu am cancer.
    tu ce varsta ai?

multumesc si astept si alte pareri
  •  
    • 134 mesaje
    18 Apr 2007, 10:12
    0 0
    Cel mai bine sa te duci la medic.In orice caz cand am facut operatia aveam pana in 30.