spalatul pe par!
-
0 0nu stiu daca intrebarea mea se incadreaza in acest topic...dar de cate ori este normal sa te speli p cap?..intreb pt k sunt ingrijorata, deoarece ma spal de 3 ori pe saptamana si daca nu respect programul nu pot iesi afara din casa caci se ingrasa, chiar daca la varfuri este foarte uscat! si cred ca din acest motiv imi si cade parul foarte tare....este ceva ce as putea face?...va rog
-
Parul ti-l speli de cate ori are nevoie. Daca simti ca dupa 2 zile de la ultima baie s-a imbacsit, il speli. In acest caz, e necesar totusi sa folosesti un sampon pentru uz frecvent.
Si eu am un par gras de cand ma stiu si nimic nu a remediat problema. Am incercat si sa il las nespalat mai multe zile ca auzisem eu ca in timp dispare excesul de sebum, dar e doar un mit. -
Draga mea, si eu am exact eceeasi problema cu ingrasatul...acuma depinde cat e de veche la tine.La mine e de vreo luna..si nu se stie cauza, de fapt am mai deschis aici un topic. Iti rtecomand sa te speli cu vichy dercos( pt atenuarea ingrasarii) si samponul revalid impotriva caderii parului. Em am fost si la dermatologi ,am folosit tot felul de solutii si degeaba...stii ce e cel mai nasol: parul stau groaznic din cauza sebumului, chiar daca e in prima zi dupa spalare...nu poti sa-l aranjezi in nici un fel.Cel mai bine e sa te tunzi mai scurt, sa mergi intradevar la endocrinolog si ai putea incerca sa-ti faci un exudat faringian.Sanatate!
-
Cu cat te speli mai des pe cap, cu atat se ingrasa mai tare
O data pe saptamana ajunge, ca sa ai parul numai bine.
Trebuie numai sampon pt par gras, iar cu balsam sau tratament de par, nu trebuie sa atingi pielea capului pt ca se va ingrasa si mai repede.
Spuma de par ajuta f mult daca este aplicata imediat dupa spalare, pt ca acopera firele de par si nu mai lasa sebumul sa se imprastie asa de usor. -
Whhhaaat????? Tu ai avut vreodata par gras? Ai idee cum arata un par gras daca nu-l speli o saptamana????? My goooood. Eu nu l-am lasat atata decat acum vreo 10 cand am avut varicela si m-au aburit unii ca n-ar fi bine sa ma spal pe cap pt ca aveam o forma mai grav. Oricum, arata oribil dupa cateva zile, daramite sa-l lasi o saptamana. Devine asa de uns ca ti-e greata de el. Si eu am par gras si il spal, dupa cum zicea cineva, cand e nevoie, uneori la 2 zile, alteori la 3.
Dar sa-l lasi o saptamana ....eeewww.