picioare umflate

•  
    • 79 mesaje
    15 Apr 2007, 16:30
    0 0
    cam de o luna observ ca mi se umfla ff tare picioarele. daca dimineata s ok, plec la munci.. dupa masa picioarele mele s umflate, si pantofii mei par niste metode de tortura medievale.
    unde mai pui ca din balerini iese ca o pernita carnea umflata..
    se vede ff nasol si nu imi e bine... nici nu mai stiu cu ce sa ma incalt.. ca m-am saturat de tenisi si pantofi care se leaga cu sireturi.. daca iau ceva decoltat... sigur am picioare cu pernite..
    ce sa fac?
    voi ajungfe eu si la meduic.. candva da poate ma ajutati voi cu un sfat
    mentionez ca am o munca statica.. stau mai muot ca calculator, pe scaun.. 8 ore or so
  •  
    • 2576 mesaje
    15 Apr 2007, 20:58
    0 0
    Am avut problema asta. A aparut si disparut fara motiv. Mie nu mi se mai umflau daca le tineam sus. Facusem rost de o cutie de monitor, o tineam sub masa si tineam picioarele aproape intinse. Vezi daca ajuta.
  •  
    • 37 mesaje
    16 Apr 2007, 08:57
    0 0
    incearca sa folososti cat mai putina sare in mancare,sa mananci cat mai vegetal si sa bei cat mai multa apa,la fel am avut si eu probleme cu retentia de apa,mai ales vara,dar acum mi-am revenit,datorita a ceea ce ti-am scris mai sus(sfat dat de medic)
    sper sa te ajute
  •  
    • 366 mesaje
    16 Apr 2007, 09:10
    0 0
    Umflatura de la picioare poate fi de la probleme de inima,rinichi.reducerea sarii ,care opreste lichidele in organism,adica blocheaza eliminarea.ar fi bine sa faci 2-3 pauze sa te ridici si sa misti picioarele,eventual folosirea unei creme pt.picioare obosite(Floritiene e bun)si acasa stai 20-30 de minute cu picioarele ridicate ,inproptite chiar de perete cat mai sus,cel putin la 45de grade.