am nevoie de un sfat!!!!

•  
    • 340 mesaje
    15 Apr 2007, 15:01
    0 0
    trebuia sa mi vina ciclul ieri, am avut niste simptome sanii erau sensibili, aveam cat de cat dureri in acea zona am asteptat si nimik!!! inca nu mi-a venit! incep sa ma sperii!

am fost la ginecolog de foarte curand deci o sarcina e destul de improbabila.

de ieri niste pete mici asemanatoare sangelui (asa cum incepe menstruatia cu pete rosii maronii de sange) se adauga simptomelor pe care le am dar NU curge sange!

daca stiti cumva vreun mijloc sa fac sa mi vina ciclul mai repede ... sau daca cumva ati trecut prin asa ceva m-ar ajuta mult...

sunt destul de speriata! ma tot gandesc ca e imposibil sa fie o sarcina pt ca am folosit prezervativ de fiecare data, si poate doar imi intarzie... dar atunci de ce am simptome? de ce gasesc picaturi mici rosii maronii pe chilotei?

daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va apreciez mult! si va multumesc din suflet!
  •  
    • 2039 mesaje
    15 Apr 2007, 15:53
    0 0
    S-ar putea sa fi racit un pic.
    In cazul in care continua sa intarzie, consulta un doctor!
  •  
    • 340 mesaje
    15 Apr 2007, 18:01
    0 0
    multumesc mult! poate am racit ... nu am crezut ca o sa mi doresc vreodata sa ma doara si sa ma chinui numai sa vine
  •  
    • 2039 mesaje
    15 Apr 2007, 18:16
    0 0
    Daca zici ca te-ai protejat de fiecare data, nu prea sunt sanse sa fii insarcinata.
    Cel mai probabil ai racit sau ai o mica dereglare.
    Multa sanatate!
  •  
    • 231 mesaje
    15 Apr 2007, 18:33
    0 0
    Un test de sarcina si daca nu iese pozitiv,inseamna ca-i o dereglare hormonala!!!
  •  
    • 340 mesaje
    15 Apr 2007, 23:47
    0 0
    multumesc pt raspunsuri! maine o sa fac un test de sarcina nu mi place sa astept sau sa aman ... pt mine e total imposibil sa fiu insarcinata pt ca de fiecare data am folosit protectie, iar in zilele fertile nici nu cred ca am facut sex pt ca am fost la ginecolog la control ca atunci m-a sfatuit sa merg ca cica ies rezultatele exacte... what ever!

nu-mi plac doctorii si incerc sa i evit cat mai mult posibil!

poate e o raceala! am mai patit asta o data de mult! dar acum la analize nu a iesit nimik iesit din comun! mi a spus decat ca am trompele inflamate. sa fie de la asta?

oricum va multumesc mult! fac maine un test si sper sa ma calmez!:*