operatie polipi

•  
    • 248 mesaje
    2 Oct 2003, 18:29
    0 0
    dragi eve, este printre voi cineva care a facut operatie de polipi cu anestezie locala? este dureroasa? implica riscuri? sotul meu trebuie sa faca peste 2 zile si a refuzat anestezia generala, pentru ca este deja alergic la unele medicamente si ne e teama sa nu fie si la anestezic si sa se intample ceva rau din cauza neatentiei anestezistului...dupa interventie, cam cat trebuie sa mai ramana in spital, pentru a se reface?
  •  
    • 157 mesaje
    3 Oct 2003, 10:26
    0 0
    Draga mea, eu m-am operat de polipi, e drept, cand aveam 10 ani. Pe atunci nu se facea anestezie decat cu spray. Mi i-au scos odata cu amigdalele si a fost groaznic. Dar eram un copil si mi-a trecut repede. In schimb, acum metodele sunt altele. Fiul meu a fost operat acum 5 ani de polipi si anul trecut de amigdale. Se face anestezie locala, nu totala, iar acasa pleci in aceeasi zi. Sunt foarte rare cazurile cand intervin complicatii.
    Orice medic iti va spune ca este o interventie dintre cele mai simple, asa ca te sfatuiesc sa nu iti faci griji. Daca stii ca e alergic la anumite medicamente, spune-i medicului neaparat si mai ales, sa nu fi luat aspirina in ultimul timp si nici pana la operatie. In cazuri de interventii chirurgicale, aspirina poate provoca hemoragie.
    Multa sanatate sotului si astept sa-mi spui cum a fost! Repet, nu aveti motive de ingrijorare, nu e deloc greu.
  •  
    • 248 mesaje
    3 Oct 2003, 11:38
    0 0
    Iti multumesc din suflet pentru incurajari. Dar stii cumva cam in ce suma trebuie sa constea "atentia" data doctorului? Sotul meu e internat de 1 saptamana, i se face tratament pentru rinita alergica cronica, va mai sta o saptamana, parintii nostri sunt in provincie si eu nu prea stiu cum sa procedez cu "atentiile" astea, pentru ca n-am mai avut nici o astfel de experienta.
  •  
    • 157 mesaje
    3 Oct 2003, 15:15
    0 0
    depinde, dar de regula pentru o astfel de interventie se da intre 1 milion - 1 milion jumate.
    Multa sanatate si bafta! Sa ma tii la curent!