VA ROG RASPUNDETIMI SI MIE
-
0 0AM 15 ANI SI AM SANII MICI SI AS VEA SAI AM MAI MARI.NU AM INCEPUT INCA VIATA SEXUALA.AS VREA SA STIU DACA ESTE BINE SA IAU ANTICONCEPTIONALE DIANE 35 CA SAMI CREASCA SANII,ASA AM AUZIT CATI CRESC SANII DACA IEI.NU STIU CE SA FAC.DACA STITI ALT REMEDIU CA SAMI CREASCA SANII VA ROG FRUMOS SAMI SPUNETI.ASTEPT RASUNS
-
Pisicuto, nu lua anticonceptionale de capul tau. De ce nu-ti concentrezi putin atentia pe alte lucruri? si intelectul are nevoie sa se dezvolte. Lasa natura sa-si faca treaba si tu incearca sa te axezi pe lucruri pe care le poti controla. ok?
PS: mai am putin si scot fum pe nari cand aud de "tipete de disperare" de genul asta. nu e posibil ca al 15 ani singurul lucru pe care sa ti-l doresti sa fie... sani!
-
pussycat_kitty15 AI 15 ANI!lasa naibii pastlilele si tincturile!
tu nu citesti forumul asta?citeste bine,intereseaza-te!in primul rand e vb despre santatea ta,te trezeste ca iei acele pastile si cine stie ce reactie adversa au in organismul tau si dupa vreo 2 ani te intrebi de ce ai boala respectiva!
ai doar 15 ani,esti copil,esti in perioada cand de dezvolti,nu s-a nascut nimeni cu sani super mari asa deodata,toate la timpul lor! -
NU LUA ABSOLU NIMIC! TINCTURILE SI TOATE CHESTIILE NATURALE CARE CRESC SANII AU EFECT HORMONAL, ESTROGENIC, SI ITI CREAZA DEZECHILIBRE SI DAI IN CHESTII MULT MAI GRAVE DECAT SANI MICUTI. DIANE 35 E O CATASTROFA! A NENOROCIT MULTA LUME. MAI AI RABDARE CA SIGUR MAI CRESC. DACA TOT VREI SA FACI CEVA APUCA-TE DE SPORT.