dermatolog
-
13 Apr 2007, 19:440 0Mi a aparut o chestie pe spate,o am de mai demult,si trebuie sa merg la un dermatolog sa o scoata.Cunoasteti un dermatolog foarte bun?Pielea mea dezvolta cheliod si trebuie sa lucreze f bine sa nu ramana un semn prea urat..va rog mult..Vine vara si arata f naspa,e undeva pe spate zici ca e un cos mai mare dar este tare la pipait..sper sa nu fie grav..
ps: Sunt din Bucuresti,as putea merge la orice clinica,nu conteaza pretul. -
14 Apr 2007, 16:49buna,prietenul meu a fost la dr dupa site-ul www.dermatovenerice.ro(50 ron) este langa obor si a mai fost la spitalul colentina la dr teodorescu claudia(15 ron sau gratis cu trimitere)este super buna.
-
14 Apr 2007, 18:30eu am citit pe net numai lucruri naspa spre leventer mihaela si te programeaza peste 2 luni la consultatie.a fost si pr meu la dr si a dat pe consultatie un milion si nu a nimerit tratamentul si la cea cu 15 lei a fost super ok.
-
17 Apr 2007, 22:56Ce chestii naspa , ai citi tu pe net de Lrventer? Ma uimeste faptul ca , pr-lui tau nu ia nimerit tratamentul, pt ca este fff buna in meseria ei.
-
18 Apr 2007, 13:47De ce nu mergi direct la Clinica de Dermatologie a Spitalului Colentina?
In fond, toti medicii din Romania au studiat la aceeasi Facultate, nu?
De ce sa platesti 1 000 000 lei vechi consultatia, cand te poti trata gratis?
Pentru ce mai platim atunci asigurari de sanatate? -
18 Apr 2007, 16:43la clinica de dermatologie de la spitalul colentina a fost si prietenul meu ultima data,la teodorescu claudia recomandata de o eva pe care o cunosc.daca ai trimitere e gratuit