rana pe col si papiloma virus

•  
    hey
    • 17 mesaje
    13 Apr 2007, 17:53
    0 0
    am o rana pe col.am fost la medic si mi-a facut colposcopie si mi-a spus ca am rana f mare si nu pot fi cauterizata.Mi-a facut si testul papiloma virus si nu iesit nici negativ nici pozitiv.mi s-a spus a-l repet peste 6 luni.In timp nu ma cauterizeaza, deci ce pot face? sa astept? cu asa problema, cu ciclu dereglat, pot avea un bebe?
  •  
    • 171 mesaje
    15 Apr 2007, 18:49
    0 0
    Cum te-au lasat asa?
    Nici nu ti-au indicat sa faci colposcopie?!!
    Eu zic musai sa consulti si alt medic.Nu lasa rana asa aiurea 6 luni!
    Nu poti sa faci bebe cata vreme troneaza rana aia pe col acolo cu sau fara hpv.
    Am avut aceeasi intrebare si eu cand m-am trezit diagnosticata in felul acesta.
    Multa multa sanatate iti doresc!
  •  
    hey
    • 17 mesaje
    17 Apr 2007, 02:20
    0 0
    da stiu ca este grav, insa din pacate sunt plecata cu sotul meu din tara si ma intorc acasa la sfrasitul anului. Ma gandesc sa merg la doctorul Dan tutunaru despre care am auzit ca e foarte bun. Multumesc pt sfat si sanatate multa
  •  
    hey
    • 17 mesaje
    17 Apr 2007, 02:33
    0 0
    am sunat-o pe doctora de aici de unde sunt daca pot sa vin acasa pt cateva zile si sa ma cauterizeze insa mi-a raspuns ca ce nu inteleg ca am o rana foarte mare care nu poate sa o cauterizeze. mi-a facut calposcopie si asa a vazut ca am rana f mare. si am intrebat ce fac atata timp, iar dumneai mi-a recomandat singura solutie 6 luni sa ma spal in fiecare zi cu ceai de pelin..Nici nu mai stiu ce sa fac, ca nu ma simt bine deloc.
  •  
    • 231 mesaje
    17 Apr 2007, 08:33
    0 0
    De ce nu suni direct la cabinetul dr. Tutunaru?!Pe www.infertilitate.ro, are un nr. de telefon si poti intreba despre problema ta, eventual poti face si o programare daca zice ca poate interveni, macar ai o alta parere si te linistesti.Sanatate multa!!!
  •  
    hey
    • 17 mesaje
    17 Apr 2007, 22:20
    0 0
    multumesc frumos.Chiar vroiam sa aflu cum pot sa aglu un numar de telefon de-al domnului doctor Tutunaru si poate ma ajuta intr-un fel. Multumesc multtt.
  •  
    • 26 mesaje
    18 Apr 2007, 00:57
    0 0
    HEI DRAGA E TIMPUL SA TE DUCI LA DOCTOR.VECINA.