Forever URGENTA URGENTA
-
0 0Buna ziua ! Eu nu am cont pe eva asa ca m-a lasat o colega sa il folosesc pe al ei ! Am si eu o mare intrebare la dumneavoastra ! Am fost descoperit cu virus hepatic B acum un an si am ajuns la disperare! am incercat toate ,medicamentele si solutiile de care am auzit fara nici un rezultat ! Am ajuns pe la doctorul FULGA am incercat tot felul de tratamente naturiste costisitoare am ajuns sa mananc papadii pt ca am auzit ca fac bine ! Toate acceste incercari disperate m-au adus in pragul disperarii si al saraciei ! Acum am auzit de un nou tratament de la FOREVER - tratament naturist aloe vera de la SC FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA dar acre costa 8 milioane de lei si trebuie facut de trei ori ! De aceea vreau sa cer sfatul dumnveavoastra , daca ati auzit si ce ma sfatuiti ! Sunt disperat ,ajutati-ma ! Pana duminica trebuie sa stiu daca fac sau nu comanda ! Multmuesc aticipat !
-
Ma simt datoare sa postez si eu cu un raspuns. Sunt multe art. in Formula As cu cei bolnavi de acest virus si tratamente care le au adus vindecarea. Parearea mea sincera este ca produsele de la Forever, Calivita si altele nu fac fata la aceste boli si te decaveaza financiar asa cum mi s a intamplat mie acum 2 ani cand tot disperata de situatei m am indopat cu produse Calivita prescrise de mediul lor. Binenteles ca nu am rezolvat nimic, doar ffff multi bani cheltuiti. Daca aveai virusul hepatitei C mai ziceam dar asa va fi mult mai usor de rezolvat. Nu dispera, cauta cu rabdare, verifica bine, stress ul iti va agrava situatia. De la aceste firme poti lua numai un prod. doua dar pt. ceva usor nicidecum boli grave. Cine spune ca aceste prod. dau rezultate in cancer si alte alea MINTE. Iti doresc sanatate si spune ne ce ai facut, te rog mult.
-
orice pe lumea asta are o rezolvare. tu ai virusul B, nu e chiar asa de grav. cauta in formula as si vei gasi tratamente incercate, care au dat rezultate. nu fi asa de panicat, ca stresul e daunator starii tale de sanatate. cauta un dr in care sa ai incredere sau un tratament naturist care a dat rezultate si fii consecvent in metoda aleasa. daca alergi de la un dr la altul, sau de la un tratament la altul nu vei face decat sa fii si mai dezamagit de nereusita, basca banii cheltuiti. eu zic sa te ajuti in primul rand singur. fii increzator in puterea de regenerare a celulei hepatice, sigur vei reusi. nu prea am incredere in produsele astea bune la orice si mai sunt si f scumpe...cauta in formula as! sanatate!