ginecolog iasi si o alta intrebare!
-
4 1imi spuneti si mie un ginecolog bun in iasi?de preferat femeie!
scuze ca am deschis alt topic dar acela nu reuseam sa ii schimb numele,titlul.
multumesc -
F. multe dintre cunostintele mele au mers la d-na dr. Tarnovanu. Are cab langa Billa, cu dr. Onofriescu, si lucreaza si in maternitatea Cuza Voda. Este un dr. bun dar unora li se pare cam rece pt. ca are o mimica aproape tot timpul serioasa. Mie mi-a recomandat un tratament, pt un chist ovarian destul de mare(49mm) de care am scapat in 3 luni
-
Fuuuuuuuuuugggggiiiii de Stratone cat poti!!! De exemplu mi-a prescris un tratament ptr nush ce infectie fara sa-mi faca o lama sau o analiza si nu aveam nimic de fapt.Mi-a prescris hormoni pentru inducerea ovulatiei numai dupa un simplu control in urma caruia nu avea cum sa-si dea seama daca am nevoie de asa ceva. Da, e super de gasca,rade,glumeste,vorbeste porcos darrrrrr...your choice.
A, si mai fugi de Dr. Socolov--ea de la Avicena.Asta mi-a spus ca sunt sterila pe motive astrologice ca cica asa vede ea la ecograf--idioata. Onofriescu,sper ca am scris corect, am inteles de la cumnata mea care e cadru medical aici in Iasi ca e un dobitoc atat profesional cat si social.
Medic exceptional ar fi o anume Mihaela Grigore ce are cab pe undeva prin Tatarai...ma mai interesez.
Dar ptr pe afectiuni gineco iti trebuie k si astia-s pe gasti??!! -
Deci...teoretic este safe sa faci sex asa cum ai spus tu dar asta in conditiile de ciclu super regulat si ovulatie normala in a 14-a zi cu o marja de 1 zi. Eu personal iti recomand sa te protejezi indiferent de ziua in care faci sex ptr ca mi mi s-a intamplat sa raman chiar in zilele ale de dupa ciclu cand nici nu banuiam.Nu vreau sa te sperii dar oricand exista un risc pe care te gandesti daca esti pregatita sa ti-l asumi sau nu.
Sanatate multa! -
eu am auzit numai de bine de Onofriescu si chiar am fost personal la el.am facut o intrerupere de sarcina,dupa--nu mi-a dat nici un fel de tratament,nimic si nu am avut nici un fel de probleme,sanatoasa tun!a doua zi ma apucase cheful de curatzenie generala!
chiar super ok tipul!n-am de gand sa merg la altcineva. -
din punct de vedere medical nu ai cum sa ramai insarcinata in primele 7-9 zile dupa ce ti se termina menstruatia.nici cu 5 zile inainte sa-ti vina(asta daca ai ciclul regulat si sincer am folosit prezervativ inainte sa-mi vina fiindca mi-a fost frica).dar dupa e aproape sigur,deoarece uterul se reface dupa menstruatie(atunci cand se elimina 2 din cele 3 straturi ale uterului).e posibil sa faci o sarcina extrauterina sau chiar una normala,dar procentajul e ffff mic.metoda calendarului o gasesti si pe site-uri de contraceptie,facand parte din contraceptia naturala.
-
Gravidute fugi-ti de Dr.Carmen Stratone.
Ganditi-va ca naste-ti si ea e in Franta sau la munte si nasteti cu Dr.Iancu. Sa cititi si despre ea sa ii veti ce cv are.
Dr Stratone cred ca se pricepe numai la cezariene cum am eu un dr.la Freida care se pricepe numai la sterilizari.
Am fost toata sarcina la ea ,9 luni de zile. dr.Stratone,copilul s-a nascut mort.Murise cu o zi sau mai mult inainte de a ajunge la spital.Ea era la munte.
Sambata m-a vazut la cabinet la ecograf,marti m-am dus la spital. -
a zis cineva mai sus feritiva de dr.Socolov de la avicena...asa e...eu am fost la un control pt ca stiam ca sant insarcinata in 2 luni si mi-a dat o super reteta...lunga si scumpa,a zis sa iau antibiotice f puternice (cu toate ca aram insarcinata)m-a pus si am facut niste analize f scumpe si o ecografie si trebuia sa mai fac niste teste..trebuia sa ma mai duc dupa o luna la control dar cand i-am zis sotului meu ce si cum am facut la controlul ginecologic ....a zis sa ma duc la spital ca e mai sigur...(pr dr asta mi-a recomandat-o doctorul de familie a sotului meu)...toate au leg una cu alta daca stai si te gandesti bine.in fine ...te mananca de multi bani ...si pe deasupra te intreaba niste prostii care nu au leg cu controlul...in fine....acuma sant inscris la dr Danii Elena de la maternitatea cuza voda si e foarte ok...sant insracinata in 25 de saptamani si o sa am un baietel.
-
Malina ,am ajuns si eu la concluzia ca medicamentele nu sunt bune in timpul sarcinii.Am avut tratament pentru 2 raceli ,plus ca i se parea ca burta e tare sau mai aveam eu dureri.
Sa fie intr-un ceas bun si sa te rogi.La mine doar speranta asta mi-a ramas.
Am inteles ca trebuie evitata sotia dr.Socolov.
Si eu auzisem ca el e foarte bun la citirea ecografului si e recomandat de toata lumea.
La Elena Doamna numai el a facut ecografiile.Intradevar ceilati nu se pricep sa foloseasca programul,am vazut si ei intrebau cum se face.
Inainte de a iesi din spital se face la toate lehuzele ecograf si toate aveam de catre el scris uter gol.
M-am dus dupa 2 saptamani la cabinet la Dr.Damaceanu in Policlinica cu bilet de trimitere si a zis ca am resturi placentare si cheaguri.Mi-a dat tratament.Daca in 3-4 zile nu se elimina ,trebuie sa fac chiuretaj.
In spital se acopera unul pe altul.
Pe 12 febr dr.Socolov dupa ecograf a trecut 39 sapt ,iar pe biletul de internare mi-au trecut tot 39 sapt ,pe 23 feb. -
Va rog eu daca vreti sa va fie bine sa fugiti de dr.Carmen Stratone de la Elena Doamna ,care are cabinet in Tudor vis a vis de dr. Holicov.
Sa imi fi zis cineva la inceput ca va muri copilul inainte de a naste si doamna dr. sa ma lase intradevar sa nasc natural ca la primele 3 consultatii am zis ca vreau sa nasc natural, nu o credeam.
Am zis ca vreau sa nasc natural,dar daca nu e posibil fac cezariana. Ea ca si cum sa imi faca in ciuda? Ce a zis, a vrut natural,sa nasca natural.
Sarcina prelungita peste cu 2-3 saptamani si fara semne de nastere.