Onorarii Inst. Oncologic Bucuresti
-
13 Apr 2007, 11:110 0Buna fetelor, stie careva cat se da la Institutul Oncologic Bucuresti, la medic-prima mana, medic-a doua mana, la anestezist si in general in conditiile in care esti asigurat si te duci cu trimitere si adeverinta de salariat? Astept un semn
-
15 Apr 2007, 22:18Ce doctor va face operatia? Mama mea urmeaza sa fie operata peste cateva saptamani si am intrebat si eu pe la oamenii de acolo.. Am auzit ceva de genul 5 mil la doctor si 1 mil la anestezist, dar mi se pare fantezist de putin. Pt bunicul meu pt o simpla operatie de hernie (la un alt spital), cu recomandarea cuiva cu tot am dat 10 mil la doctor si 5 mil la anestezist si, desi tre sa recunosc ca au facut treaba foarte buna, n-au parut foarte multumiti de suma..
Daca afli ceva lasa si un mesaj pe aici, te rog mult. -
16 Apr 2007, 06:50la doctorul aldea(care cred ca va fi prima mana) si poate si blidaru ca sef de sectie si supraveghetor. Si eu am auzit zvonuri tot de 5 mil la prima mana, 3 la a doua si 2 mil la anestezist
-
16 Apr 2007, 15:05sanatate multa in primul rand!
eu nu stiu sigur cat mai este acum, dar sumele pe care le spuneti voi sunt foarte mici.... dupa mine... si din cate stiu eu ca invart acesti medici... cel putin eu stiu de aldea..
acum stiu si ca acesti bani nu cresc in pom, dar... preturile astea.. le dai la o nastere normala si tot sunt mici...
mai intrebati... si in general incercati sa va informati de la personalul "auxiliar" din spital... acesta stie cel mai bine ce sume se invart...