HPV..............

•  
    • 132 mesaje
    12 Apr 2007, 21:39
    0 0
    Buna seara dragele mele,
    Sunt disperata si cer sfatul vostru, ca de obicei.......
    Dupa Pap-uri repetate, biopsie, azi mi-a fost confirmat diagnosticul: HPV grad 51 cu risc inalt..........E ceva ce se poate face??????????
    Pt evele care stiu cate ceva, as aprecia orice............va rog....
  •  
    • 114 mesaje
    13 Apr 2007, 17:19
    0 0
    Ce analiza ai facut?De unde ti-a luat proba?Ginecologic sau de sange?In primul rand nu dispera.Am citit tot pe aici ca nu e asa si e si logic.Riscul e una, iar alta e cand e si produs riscul.Cel mai bine cred ca e sa nu te stresezi prea tare, fiindca atunci cand te stresezi iti scade si imunitatea si virusul incepe sa se reactiveze!Astept rasp. la intrebarile mele si iti tin pumnii sa gasesti un medic bun care sa te lamureasca de faptul ca e posibil ca riscul sa nu se produca, exact ca in domeniul asigurarilor.Pupici!
  •  
    • 132 mesaje
    15 Apr 2007, 07:30
    0 0
    Buna dimineata,
    Prima data mi-am facut un PAP , dupa ce a primit rezultatele medicul mi-a zis ca trebuie sa-l repet peste 6 luni, erau niste celule anormale acolo. Am repetat, mi-a facut si toate analizele posibile (inclusiv sange), a iesit iar CIN_LSIL grad 1, dupa mi-a facut biopsie si rezultatul a fost HPV tip 51. Sistemul meu imunitar e la pamant, ajunge sa ma bata vantul pt a ma imbolnavi.........
    M-am lasat de fumat( e ingrozitor...........) iau echinaceea si sirop de catina..............si astept............
  •  
    • 114 mesaje
    15 Apr 2007, 08:28
    0 0
    Draga Laila,

Din ce am mai citit eu pe net 51 asta parca nu era cu risc inalt.Si pe mine m-a diagnosticat un idiot cu asa ceva si cand am facut analiza nu era nimic.Tu ai ceva bubite pe jos sau nu?Ai mai fost si la alt medic?Daca nu , mergi neaparat sa te vada si alt medic.Si fa si la alt laborator analiza.Eu cred ca e din cauza imunitatii si sincer nu cred ca e asa cum zici tu.Curaj!Te pup!
  •  
    • 132 mesaje
    16 Apr 2007, 09:10
    0 0
    Multumesc mult pt incurajare.
    Crede-ma ca clinica la care merg e f f renumita, vin de peste mari si tari femei si cupluri sa-si rezolve problemele( eu traiesc in Estonia). E al 3=lea pap pe care il fac si nu cred sa fie vreo greseala. Tipul 51 e cu risc inalt oncogen, am citit si eu pe internet. Stiu ca sistemul meu imunitar e la pamant, incerc sa-l intaresc cum pot.........Primul pas a fost renuntarea la fumat( cred ca asta e cel mai dureros lucru.....) si iau echinaceea si sirop de catina........Altceva........Astept sa treaca cele 3 luni, sa repet iar testele si Doamne-ajuta............
    Nu am nici un fel de condiloame sau bubite, nu am avut niciodata nimic de genul asta
  •  
    • 132 mesaje
    16 Apr 2007, 09:11
    0 0
    scuze pt repetari")
  •  
    • 476 mesaje
    16 Apr 2007, 15:10
    0 0
    Salutare tuturor!
    Si eu am fost diagnosticata cu HPV acum ceva timp. Am facut si eu, si sotul meu tratament pentru sistemul imunitar, cu Isoprinosine.
    Tratamentul a fost recomnadat, dupa niste analize, de catre medicul ginecolog.
    De atunci, nu am mai mers la medic, pentru ca nu am mai avut nici un fel de probleme...
    Ce trebuie sa mai fac?
    Unde sa ma mai duc?
    Reci=omandati-mi si mie un medic bun in Bucuresti
    Merci mult
  •  
    • 132 mesaje
    17 Apr 2007, 10:02
    0 0
    Cu ceva vreme in urma s-a deschis acest subiect pe forum, trebuie sa cauti si vei gasi acolo nume de medici din bucuresti.
    Poti te rog mult sa-mi spui cum se procura medicamentul pe care l-ai luat? Am citit ca e f des folosit pt intarirea sistemului imunitar. E pe baza de reteta sau se gaseste in farmacii la liber? Nu stiu daca aici in Estonia exista, o sa intreb sau o sa imi rog mama sa mi-l trimita de acasa
  •  
    • 476 mesaje
    17 Apr 2007, 12:05
    0 0
    Eu am luat Isoprinosine. Mi l-a recomandat medicul ginecolog. Nu stiu daca se poate lua la liber.
    bafta!