Onorarii Spital Giulesti ( Panait Sarbu)
-
0 0Salut
Trebuie sa ma duc sa-mi fac o laparoscopie. Aveti idee cat sunt onorariile la medic?
Ok. Stiu ca statul ofera asistenta medicala gratuita celor care plaetsc asigurari de sanatate ( jesus, cat de comunist suna) insa trebuie sa stiu cu cat sa ma pregatesc....
Multumesc anticipat pentru ajutor -
Eu am avut treaba cu Giulestiul, dar am nascut acolo. Iar ca bani...eu nu am dat bani. Chiar daca am nascut cu Bogdan Marinescu.
Dar, ca sa-mi dau cu o parere, poate ca-ti ajunge 2 milioane. Eventual 1 milion dai la anestezist, daca iti face anestezie, iar doua la doctor. Zic eu. Acum....
Din pacate, fericire, nici eu nu stiu cum sa zic, nu am avut de a face cu dat bani la doctori, pentru ca eu nu dau bani. Un mic cadou la cine merita da, dar altfel, eu nu dau bani.
Iti doresc multa sanatate si sper ca vei gasi un raspuns mai bun decat al meu.
-
Scuze daca reinvii topicul.
Am vrut sa impartasesc experienta pentru ele care ar putea trece prin asta.
Internare luni, operatie marti, externare joi.
Interventie usoara ( nu a fost nimic complicat).
Personalul: amabil daca esti "atenta". Si am fost "atenta" cu absolut toata lumea.
Anestezistul super de treaba. L-am cunoscut la reanimare si am glumit tot timpul. Niculescu, in afara de obsesia cu slabitul ( la mine nu era cazul), super profesionisit. Nu-mi pare rau ca e medicul meu !
Conditii spitalizare: se poate si mai bine. Oricum, au renovat si e mai curat.