ortoped bun pentru copil
-
12 Apr 2007, 18:170 0Buna, Evelor!
Am si eu o mare rugaminte.Recomandati-mi si mie un medic ortoped pediatru in Bucuresti.Cat se poate de dr. in stiinte medicale sau alte titluri, dar bun, sa pot intra la el si sa nu aiba fite in cap.Poate fi si clinica privata.De fapt as prefera ,chiar, o clinica privata.Va rog mult intrucat e o urgenta.Va multumesc si va pup pe toate.Pa! -
12 Apr 2007, 21:41Sau incearca la spitalul MS Curie ( fostul Budimex). Este o echipa de medici super si de multe ori au facut interventii chirurgicale in premiera nationala.
Sectia de chirurgie ortopedica e super talonata ( dpdv al resurselor umane si al instrumentele chirurgicale folosite). -
13 Apr 2007, 08:35CRED CA CEI MAI BUNI DOCTORI SUNT LA GRIGORE ALEXANDRESCU, STIU CA SI DE LA BUDIMEX AU TRIMIS PACIENTI ACOLO.
CEL MAI BUN AM INTELES CA E JIANU , E CEL MAI CAUTAT , DAR DACA VREI POTI INTRA LA EL , E POSIBIL SA ASTEPTI PUTIN.
EU AM FOST CU COPILUL LA DANILA SI A FOST OK. -
13 Apr 2007, 12:10Ma rog.
Nu stau sa fac o comparatie intre Budimex si G. Alexandrescu.
Te duci acolo unde ai recomandarea.. -
13 Apr 2007, 17:03Buna evelor!
Multumesc mult pentru recomandari.Ideea e ca medicul meu de familie imi v da trimitere unde cer eu.Cred ca am sa incerc un Grigore Alexandrescu.Danila acest e medic acolo?In afara de trimitere imi mai trebuie ceva?Si cam cand e de gasit?Dimineata sau seara cand e de garda, sau nu face garzi?
Multumesc inca o data!Va pup pe toate si sa aveti un weekend super!