Cancer (adenocarcinom papilar)
-
0 0Buna fetelor,in urma unor analize dintr-un chiuretaj(la care m-am dus pt ca am avut o mica sangerare in timpul menopauzei)mi s-a pus diagnosticul de adenocarcinom papilar si trimisa la Bucuresti pentru operatie si apoi recuperari(chimioterapie, hormonoterapie). Mi s-a spus ca e in faza incipienta si sa ma grabesc cu operatia. Ce stiti de boala asta? Ce sanse de recuperare totala sunt?
-
Rina mult curaj si sa iti dea Dumnezeu sanatate.
Sunt multe persoane care infrang boala aceasta.Tatal meu a fost operat de cancer la stomac acum un an.A facut si doua sedinte de chimioterapie dupa operatie dar nu a suportat tratamentul si a ales sa nu il mai continue.Momentan ii multumesc lui Dumnezeu, se simte foarte bine iar analizele i-au iesit ok.
Noi am fost efectiv disperati toti anul trecut.
Imi cer scuze daca sunt vorbe goale.Ideea e ca eu am vazut oameni care au invis total boala. -
Rina multi pupici!
Are dreptate Monik
...tata era incapatanat ca un catar cand auzea de metode naturiste.
Mai nou vad ca a inceput sa fie mult mai receptiv la fazele astea.
Sa ai mareee grija cu chimioterapia asta.Noi am luat-o razna in perioada aia.Si dupa ce tata a luat hotararea inteleapta de a intrerupe tratamentul am fost f speriate eu si mama ca o sa fie rau cu el.
Cred insa ca in faza asta incipienta totul se poate rezolva.Si din ce am vazut eu la tata omul are de multe ori intelepciunea de a comunica bine cu propriul organism.
Cred cu putere ca aceasta boala poate sa fie invinsa.Dumnezeu sa iti dea multa sanatate!Si te asteptam cu vesti bune! -
Buna fetelor, revin sa va impartasesc experientele mele. Am fost internata pe 7 mai si externata miercuri pe 16 mai. Am fost operata si mi-au scos ovarele si uterul dar ca sa faca lucrul acesta trebuie sa iti scoata si intestinele asa ca va imaginati cata taietura este de la stern pana jos de tot. Apoi ramai cu drene in tine din care se scurge sange si lichid in pungi si mergi cu el dupa tine. Am stat la Terapie Intensiva o zi si o noapte dupa care m-au dus in salon. Mi s-a pus diagnosticul de tumora de corp uterin si acum astept rezultatul de la anatomie-patologic care imi va spune calr ce am si ce trebuie facut mai departe. Doctorul nu mi-a dat citostatice ceea ce ma face sa sper ca nu a fost ceva grav. E foarte multa lume acolo la spital, foarte multe femei cu probleme la san si jos(ca mine). Ce am observat la cele cu san ca toate se intorc dupa ce li s-a extras nodulul pentru a le fi taiat sanul ca s-a extins. spitalul este curat, si s-a putut sa stea cineva cu mine tot timpul aproape (adica ne-au permis asistentele). Oriunde te miscai, la pansat, la orice bani 50-100 de mii pe langa onorariile doctorilor.
Cam asta a fost pe scurt si fetelor care vor avea astfel de probleme le sfatuiesc sa merga cat mai rpd la medic pt ca cu cat e mai din timp cu atat speri ca e refaci complet. Numai bine -
Draga Rina iti doresc multa sanatate si putere.Eu te rog sa faci absolut tot ce iti recomanda medicul ,probabil recomandarile pentru tratamentul postoperator le vei primi dupa ce vor iesi rezultatele la analizele histopatologice care arata exact stadiul boli.Este un tip de cancer de care poti scapa cu tratamentul facut complet.Nu este placut ,insa daca vei primi recomandare pentru chimioterapie si/sau radioterapie sa le faci,aceste ajuta ca in cazul in care (doamne fereste)celule rele mai sunt, acestea sa fie omorite.Poti incerca tratamente naturiste atita timp cit nu renunti la tratamentele clasice,deja verificate.Iti doresc inca o data multa sanatate SI FI OPTIMISTA,acest lucru conteaza mai mult decit poti crede.