polip endometrial
-
2 0Daca a avut vreuna dintre voi, daca s-a chiuretat din cauza asta, daca a reusit sa-l elimine doar cu tratament, va rog, vreau sa stiu..eu urmez un tratament cu orgametril si ma rog la D-zeu sa-l pot elimina, sa nu ajung la chiuretaj..
-
Mie mi s-a pus recent diagnosticul de chist endometriozic urmare a unei ecografii din care rezulta ca as avea un chist de 5,5 cm pe ovarul drept, cu septuri groase si continut omogen.
Mi s-a dat sa iau o injectie de diferelline in urma caruia nu mai ai menstruatie pentru trei luni, ocazie cu care se pare ca s-ar curata ovarul de chistul endometriozic si toate insulitele care ar mai exista in zona genitala din acelasi tesut.
Inca as mai cauta si o a doua parere medicala in conditiile in care analizele de sange care mi s-au dat CA125, proteina C reactiva, fibrinogen, VSH au iesit in limite normale, chiar spre minim.
Tie pe ce baza ti-au pus diagnosticul de endometrioza? -
Draga unique nu ai de ce sa-ti faci mari griji pentru ca asa cum relatezi ca este pozitionat polipul nu pare sa fie ceva f grav asadar este posibil sa se elimine cu acel medicament insa este la fel de posibil sa nu se elimine. Endometrioza asta este data naibii un unele cazuri si spun din experienta proptie. Chiar daca vei ajunge la un chiuretaj si sa dea domnul sa te vindeci,nu este asa de rau pe langa durerile cauzate de aceasta boala.
Eu am astfel de chist pe un vas de sange intre uter si intestinul gros si am fost operata dar dupa 6 luni au reaparut asa ca eu am facut difereline 1 an pentru ca durerile erau de nesuportat. Nu am copii si nici nu voi mai avea dar m-am resemnat. Asa ca nu fi speriata ca la tine se va rezolva relativ usor si cred ca in curand o sa fii ca noua. -
Fetelor, multumesc pt raspunsuri.
Sunt, intr-adevar, putin stresata pana la analiza acestui polip, pana aflu de ce natura este si de ce mi-a aparut. Singurele simptome care m-au facut sa-mi dau seama ca ceva este in neregula au fost cateva hemoragii pe care le aveam sub tratamentul cu anticonceptionale. Initial am crezut ca asta e cauza ( se stie ca provoaca mici sangerari ), dar nu! Imi doresc sa-l elimin cu acest tratament ca sa nu ajung la chiuretaj, mi-e teama de asta, mi-am dorit sa nu trec niciodata prin asa ceva. Acum ma rog sa nu am alte sngerari, mi-a spus doctorul ca daca apar sub acest tratament sa ma prezint la el pt chiuretaj
Va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase!