Caderea parului

•  
    • 3 mesaje
    10 Apr 2007, 15:28
    0 0
    Hristos a inviat!

Va scriu pentru ca am nevoie de un sfat. Daca s-a intalnit cineva cu problema mea si daca ati si solutionat-o, va rog mult sa ma ajutati.

Imi cade parul de ceva timp. Am crezut ca e ceva intern, dar am facut analize, si parca, slava Domnului, totul e ok.

Precizez ca il mai vopsesc la 2-3 luni. As vrea un sfat privind remedii naturiste impotriva caderii parului, pentru intarirea radacinii acestuia, daca exista asa ceva.

Va multumesc mult!
  •  
    • 65 mesaje
    10 Apr 2007, 16:02
    0 0
    Nu-l mai vopsi o perioada mai mare de timp . Nu mai folosi tot felul de geluri, spume, fixativ . Incearca sa reduci utilizarea foehnului la minim . In privinta tratamentelor, poti gasi aici o groaza: tincturi, ardei iute, usturoi, tratamente de la vichy, etc .

Tot ce-ti pot spune este sa ai RABDARE . La inceput (1-2luni), orice tratament vei folosi, vei remerca doar ca nu-ti va mai cadea parul atat de mult si abia apoi, treptat (dupa cateva luni) vei observa cum iti vor creste firisoare de par .

So ... RABDARE si multa bafta .
  •  
    • 3 mesaje
    10 Apr 2007, 16:28
    0 0
    Merci mult.

Ce-i drept folosesc regulat spuma de par. O sa ma stradui sa nu prea folosesc.

Dar as incerca totusi si niste produse naturiste. O sa mai caut. Merci.