ce credeti sunt sanse?

•  
    • 108 mesaje
    6 Apr 2007, 23:09
    0 0
    luna trecuta menstruatia a venit pe 17 si sa terminat pe 21.pe 1 aprilie a venit prietenul acasa si la sf actului (cred)sa rupt...pfiuuu ma albisem toata...k numai asta nu imi trebuie acuma.eu am am avut orgasm inaintea lui iar el normal k a avut orgasmul cnd prezeravtivul era rupt k il scosese rupt deja.am facut un test cu privire la perioada fertila si acolo imi spune k e pn pe 4 aprilie.ce credeti?sunt sanse sa fi ramas insarcinata?mentionez k am mers si mam spalat inauntru imediat ce am vazut k se rupsese plus de asta nu am avut amandoi odata orgasm si ma gandesc k asa sansele mai scad...voi ce ziceti?ptr k deja incep si ma gandesc ce sa fac?cum sa fac?testul e prea devreme sa il fac...sper sa nu am luati in ras dar sunt stresata...va multumesc!
  •  
    • 627 mesaje
    7 Apr 2007, 10:21
    0 0
    cati ani ai? scuze de intrebare ...dar inca nu stii ca "a ramane insarcinata" nu are nici o legatura cu orgasmul feminin!!!!!
  •  
    • 627 mesaje
    7 Apr 2007, 10:22
    0 0
    si apropo ,daca nu esti sigura ,de ce nu ai folosit pilula "de a doua zi" ?
  •  
    • 2191 mesaje
    8 Apr 2007, 13:48
    0 0
    nu te luam in ras..dar nu vedem legatura intre orgasm si sarcina?ce?daca ai avut tu prima orgasm..inseamna ca s-a "format" ceva acolo,care sa te "protejeze" d urmarile orgasmului lui?
    si..ce test ai facut tu,d scria ca pana p 4 aprilie erai nu stiu cum?
    cel mai simplu ar fi fost sa iei o "pilula d dupa" si stateai linistita..
  •  
    • 349 mesaje
    8 Apr 2007, 19:42
    0 0
    Fa-ti un test de sarcina. E cam tarziu pentru pilula de a doua zi.
    Si tine minte ca spasmele generate de orgasm maresc sansele sa ramai insarcinata.
  •  
    • 10816 mesaje
    8 Apr 2007, 22:08
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 231 mesaje
    9 Apr 2007, 22:35
    0 0
    Nu ne-ai spus cat tine ciclul menstrual la tine, sa putem calcula perioada fertila, oricum erai in a15a zi, deci s-ar putea...daca ai un ciclu de 28-30 de zile!!!Oricum ar fi,un copil e o minune de la Dumnezeu,si nu ar trebui sa ne mai programam atat,ca stie El ce-i mai bine pt. noi!!!
  •  
    • 340 mesaje
    9 Apr 2007, 23:18
    0 0
    perioada fertila e in jurul zilei 14 a unui ciclu regulat... tu erai in ziua 15 deci este foarte probabil... este prea devreme sda ti faci un test! trebuia sa iei pastila de a doua zi dar acum cade si variante asta ca au trecut 24 - 48 de ore... depinde de cat de regulat e ciclul tau ! si de cat de sanatosi sunt spermatozoizii lui poate tu ai ciclul neregulat iar el are spermatozoizi 'lenesi'... ai spus sa nu glumim sry!

mai astepata si fa ti un test de sarcina! asltceva acum nu ai ce face!

pot intreba ce prezervative foloseasti?

multa bafta! si sa ne spui ce s a intamplat! poate te ma ajutam cu sfaturi
  •  
    • 108 mesaje
    10 Apr 2007, 23:10
    0 0
    laurie ciclul il am neregulat de cnd a venit prima oara...mama ma tot batea la cap sa merg sa fac un control k nu e bine si poate imi da anticonceptionale.da deh...incapatanarea ce poti sa ii cerivinovata sunt eu!
    acuma stau si ma gandesc si ma framant...am inceput sa visez fel de fel de aiureli,nici nu mai dorm bine,pn nu stau cu inima impacata k nu sunt insarcinata.nu acuma e timpul potrivit unui bebe iar urmarile unui avort m-ar macina tot restul vietii.
    si spuneti-mi va rog despre pastila de a doua zi?am auzit de ea dar nu ma interesat subiectul ptr k eu eram foarte bazata pe metoda prezervativului care bineinteles "cik" e foarte sigurapn se rupe...apropo love plus erau...ink nu am facut testul k e prea devreme, mai astept o saptamana.poopici!
  •  
    • 108 mesaje
    10 Apr 2007, 23:12
    0 0
    ciclul ma tine in jur de 3-4 zile.ultima oara,cu pricina ma tinut 4 zile jumate
  •  
    • 116 mesaje
    11 Apr 2007, 00:35
    0 0
    Testul de sarcina poti sa-l faci dupa 72 de ore;asa ca nu te mai framanta si mergi la farmacie sicumpara-ti testul.Exista unul f. bun care costa in jur de 6 lei.
  •  
    • 83 mesaje
    11 Apr 2007, 01:55
    0 0
    testul de sarcina se face cel mai devreme in ziua in care e esteptata menstruatia si n-a venit. mai devreme e prea devreme, iese fals negativ dar de fapt nu exista in urina cantitate suficienta de hormon care da testul (hormoniul femeii gravide, gonadotropina corionica). deci... rabdare pana in ziua cu pricina! si e bine sa se repete testul dupa 7 zile pt a fi sigura de rezultat.
  •  
    • 2 mesaje
    11 Apr 2007, 12:26
    0 0
    Daca ai ramas eu te sfatuiesc nici sa nu te gandesti la avort. Eu incerc de mai bine de un an sa fac bebe si nu reusesc.... Daca iti da Dumnezeu acum trebuie sa profiti ca stie el mai bine de ce acum si nu mai tarziu. Te pup, sa ne spui si noua ce iese pana la urma!