ce credeti sunt sanse?
-
0 0luna trecuta menstruatia a venit pe 17 si sa terminat pe 21.pe 1 aprilie a venit prietenul acasa si la sf actului (cred)sa rupt...pfiuuu ma albisem toata...k numai asta nu imi trebuie acuma.eu am am avut orgasm inaintea lui iar el normal k a avut orgasmul cnd prezeravtivul era rupt k il scosese rupt deja.am facut un test cu privire la perioada fertila si acolo imi spune k e pn pe 4 aprilie.ce credeti?sunt sanse sa fi ramas insarcinata?mentionez k am mers si mam spalat inauntru imediat ce am vazut k se rupsese plus de asta nu am avut amandoi odata orgasm si ma gandesc k asa sansele mai scad...voi ce ziceti?ptr k deja incep si ma gandesc ce sa fac?cum sa fac?testul e prea devreme sa il fac...sper sa nu am luati in ras dar sunt stresata...va multumesc!
-
nu te luam in ras..dar nu vedem legatura intre orgasm si sarcina?ce?daca ai avut tu prima orgasm..inseamna ca s-a "format" ceva acolo,care sa te "protejeze" d urmarile orgasmului lui?

si..ce test ai facut tu,d scria ca pana p 4 aprilie erai nu stiu cum?
cel mai simplu ar fi fost sa iei o "pilula d dupa" si stateai linistita.. -
perioada fertila e in jurul zilei 14 a unui ciclu regulat... tu erai in ziua 15 deci este foarte probabil... este prea devreme sda ti faci un test! trebuia sa iei pastila de a doua zi dar acum cade si variante asta ca au trecut 24 - 48 de ore... depinde de cat de regulat e ciclul tau ! si de cat de sanatosi sunt spermatozoizii lui
poate tu ai ciclul neregulat iar el are spermatozoizi 'lenesi'... ai spus sa nu glumim sry!
mai astepata si fa ti un test de sarcina! asltceva acum nu ai ce face!
pot intreba ce prezervative foloseasti?
multa bafta! si sa ne spui ce s a intamplat! poate te ma ajutam cu sfaturi -
laurie ciclul il am neregulat de cnd a venit prima oara...mama ma tot batea la cap sa merg sa fac un control k nu e bine si poate imi da anticonceptionale.da deh...incapatanarea ce poti sa ii ceri
vinovata sunt eu!
acuma stau si ma gandesc si ma framant...am inceput sa visez fel de fel de aiureli,nici nu mai dorm bine,pn nu stau cu inima impacata k nu sunt insarcinata.nu acuma e timpul potrivit unui bebe iar urmarile unui avort m-ar macina tot restul vietii.
si spuneti-mi va rog despre pastila de a doua zi?am auzit de ea dar nu ma interesat subiectul ptr k eu eram foarte bazata pe metoda prezervativului care bineinteles "cik" e foarte sigura
pn se rupe
...apropo love plus erau...ink nu am facut testul k e prea devreme, mai astept o saptamana.poopici! -
testul de sarcina se face cel mai devreme in ziua in care e esteptata menstruatia si n-a venit. mai devreme e prea devreme, iese fals negativ dar de fapt nu exista in urina cantitate suficienta de hormon care da testul (hormoniul femeii gravide, gonadotropina corionica). deci... rabdare pana in ziua cu pricina! si e bine sa se repete testul dupa 7 zile pt a fi sigura de rezultat.