DE CE NE TRATEAZA CU SUPERFICIALITATE???
-
6 Apr 2007, 21:210 0Buna!!
De ce ne trateaza doctorii cu superficialitate????
Nu sunt ipohondra...sotul meu imi spune ca exagerez si ca ar trebui sa ascult doctorul daca imi spune ca n-am nimic si ca nu trebuie sa mai fiu sceptica.
Dar cum sa nu fiu sceptica, cand eu prezint niste simptome evidente de hipotiroidism iar doctorita se uita urat la mine cand eu ii descriu simptome gen piele uscata, intoleranta la frig si altele mai grave precum senzatie de sufocare, insuficienta cardiaca (cred, nu stiu exact cum sa descriu starea)..si-mi spune ca nu e neaparat sa sufar de boala asta..dar nici nu face investigatii mai amanuntite ca sa gaseasca rezolvare la problema mea.
O doctorita mi'a spus ca daca vreau piele frumoasa sa-mi iau creme nu sa vin la ea..eu nu m-am dus acolo ca sa'mi dea sfaturi pentru infrumusetare dar nu mi se pare corect sa fiu tratata asa..
In plus eu am fost tratata cu Euthyrox si Iodin fapt ce demonstreaza ca nu sunt nebuna..ca alti doctori m-au diagnosticat cu hipotiroidism
Nu ar trebui ca un doctor sa fie cel care te intreaba ce simti??ce simptome prezinti??de ce ne trateaza asa??
Trebuie sa mentionez si ca au fost consultatii gratuite (sunt studenta)...e posibil ca asta sa fie cauza???
VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-MA, SFATUITI-MA CUMVA!!!! -
6 Apr 2007, 21:40Mai, io am o medica de familie super.daca poti sa te duci la ea, ca sa stea efectiv de vorba cu tine si sa ii spui ce te supara.Din pacate, nu are ca si specializare ce te intereseaza pe tine.Dar macar sta de vorba cu tine, nu te trateaza cu spatele.Una din putinii medici pe care i-am cunoscut si nu m-au flituit.
-
6 Apr 2007, 21:43mikialdea multumesc mult pentru promptitudine!!!
deci sa inteleg ca e o chestie cu caracter general sa fii tratat cu spatele?? -
6 Apr 2007, 22:29daca vrei sa stii singur daca ai ceva cu tiroida sunt analize precise speciale pentru asta. Dr vezi da nu ai totusi senzatii din cauza stressului.
-
6 Apr 2007, 22:31jass multumesc!!
am facut deja analize de T3 si T4 respectiv TSH. sunt in asteptarea rezultatelor!!