NU EXISTA BOALA-LEGEA ATRACTIEI

•  
    rym
    • 61 mesaje
    5 Apr 2007, 11:14
    0 0
    namaste,gandirea pozitiva..in a face orice doresti cu conditia sa fie facut cu iubire si inspre binele inalt al intregii Creatii.da! o asa gandire se poate redobandi prin putintica practica.Va recomand filmul "the secret"..iar subtitrarea va o pot da eu pe mess.(reiki_forever2006@yahoo.com).si inca ceva pentru voi..http://www.laurtincturi.ro/..e vb de un terapeut , un inversunat iubitor al naturii(asta cel putin am inteles de pe grupul de tratamente alternative.)
  •  
    • 1094 mesaje
    5 Apr 2007, 22:23
    0 0
    asa este..dar filmul e slab.facut pentru americanii care si au cam pierdut credinta...merita totusi vazut.

Namaste
  •  
    • 4 mesaje
    12 Apr 2007, 11:24
    0 0
    ...
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Apr 2007, 11:38
    0 0
    emotiva = speriata, complexata.

sufletista = daca aceasta calitate te face sa suferi, inseamna ca in realitate nu ai puterea de a face fatza problemelor celorlalti - prin urmare nici nu le poti acorda ajutorul de care au nevoie.

numai ca mintea POATE fi educata.
    poti avea ganduri negative fara nici un efort tocmai pentru ca te-ai antrenat serios in directia asta.
    ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti pe cineva care sa te invete sa schimbi macazul calitatii gandurilor - sa le orientezi pozitiv, adica. dupa o vreme, si dupa mult efort si exercitiu, ai putea deveni o optimista veritabila.

uite, pentru asta exista scolile de evolutie spirituala.
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Apr 2007, 12:18
    0 0
    shadyutza : primul pas l ai facut, este acela ca ti constientizezi problemele. Ramane sa le gasesti cauza si sa le rezolvi una cate una. Fiecare emotie negativa are o cauz adanc ingopata in subconstientul nostru, si poate avea radacini pana demult..in copilarie.Eu iti recomand cursurile reiki usui,dar tu vei fii cea care alege Calea..
    Shanti