Aulin nerecomandat?
-
4 Apr 2007, 08:210 0spunea cineva intr-un subiect pe care nu reusesc sa il mai gasesc, cum ca Aulin nu este recomandat si a fost chiar interzis in afara? va rog ce stiti despre asta? pe google nu prea am gasit mare lucru
-
5 Apr 2007, 12:45sunt ceva articole pe google, ca eu akolo ma uitasem...orikum , eu prefer daca au fost vreodata discutii despre un medikament de genul asta, sa nu-l mai iau
-
5 Apr 2007, 15:11pe infectie urinara ai gasit ca aulinul nu este recomandat.
buna ideea sa afli si de ce.
astept sa vad si eu ce stiu evele si eu nu stiu. -
5 Apr 2007, 18:29din cate stiu aulin nu este recomandat persoanelor care au probleme cu inima, de asemenea ataca stomacul, daca il iei fara sa fi mancat.
am inteles ca, pe plan international, exista niste controverse legate de nimesulid (parca asa se numeste substanta pe care o contine aulin)dar nu stiu exact ce si cum. -
6 Apr 2007, 07:56aulinul este antiinflamator nu? eu am luat pentru o raceala mai nasoala la ovare si pe langa fatul ca nu m-a ajutat, mi-a rupt rinichii! stiam ca nu am voie sa mananc normal de sarat si foloseam dacet un praf mic cand era neaparta nevoie. inutil sa spun ca doua zi aveam ochii cat 2 gogosi.
ca si antiinflamator recomand flamexin care e foarte bun doar ca provoac constipatie si e bine sa mananci multe fibre in timpul tratamentului. -
6 Apr 2007, 10:06mie mi l=a recomandat dentistul dupa o extractie de molar, si l-am mai luat din cand in cand, rar de tot, cand ma doare urechea de la curent; nicioadata nu am avut probleme cu stomacul, nu m-am simtit rau de loc