monica_pisica poti sa-ma ajuti?
-
27 Sep 2003, 02:110 0sunt disperata,nu stiu ce am.Luna trecuta mi-a venit ciclu cu 5zile mai devreme si ptr. prima data era sa ajung la urgenta in prima zi,pana sa-mi vina sangerarea m-au luat frisonele cald,ca m-au lesinat si dupa 1ora cele reci 2ore si apoi a inceput sangerarea.Stau la pamant cu calciu si fierul,am carente mari inafara de asta sunt galbena la fata in perioada aceea.Si alta problema de care nu am scapat sunt hemoroizi cei externi.Acum 2ani mi-a prescris alta dr,diane35 si am luat din prima zi si sa contuat hemoragia mea de 20zile.Am fost dusa la spit.aia mi facut injectii. Sa oprit si urmatoarea luna ma tinut tot 20zile ,atunci n-am mai lutat nici un medicament si sa oprit.Astea sunt patanile mele cu dr, lui peste din pitesti,vreau sa mai spun ca am 24ani si cunosc toti ginecologii din pitesti.Sunt disperata,si voi sunteti salvarea mea, ma exprim asa ptr. ca stiu ca o sa-mi citeasca multe eve povestile mele,si tot vreau sa va mai spun ca sunt operata de 2ani de scolioza cu 2tije pe viata si ma lupt sa supravietuiesc pe voi ma bazez evelor,multumesc .