Monica_pisica poti sa ma ajuti?

•  
    • 63 mesaje
    27 Sep 2003, 01:45
    0 0
    Fetelor am o problema grava si ii cer ajutor evei noastre Monica_pisica,ptr.ca i-am citit mereu sfaturile care le-a dat fetelor.Am facut ecografie,analiza secretiei,si i le-am dus medicului.de asta iarna ma doare ovarul stang la ecograf a iesit foarte inflamat,dar nu chist,dr,mi-a prescris luna trecuta ofloxacin si dupa aceea norfloxacin,la care am facut candida.Acum mi le-a repetat si ieri ma apuca mancarimiile iar.Ce vreau eu este un dr. bun daca cunoaste cineva din bucuresti,apropo sunt din pitesti.
  •  
    • 636 mesaje
    29 Sep 2003, 11:13
    0 0
    Imi pare rau ca gasesc atat de tarziu mesajul tau insa in week-end am lipsit de acasa.
    Nu este posibil sa obtii o trimitere, de la medicul de familie, pentru internare si investigatii la un spital din Bucuresti? Mai mult nu stiu ce sa iti spun, problema candidozei ar trebui sa fie remediabila, insa raman celelalte probleme (menstruatia care s-a oprit abia dupa 20 de zile, frisoanele, lipotimia).Sunt foarte multe date asociate problemelor tale, nu stiu istoricul tau ginecologic, si, mai mult de atat, nu sunt OB-G ci stomatolog.
    Insa, eu cred ca cel mai bine ar fi sa ajungi la un spital din Bucuresti, aici ai putea fi examinata si de medicii ginecologi si de endocrinologi, te pot vedea si cei de la ortopedie, si nu in cele din urma, ai putea merge si la o clinica de proctologie (sa rezolvi problema hemoroizilor). Imi pare rau ca nu te pot ajuta pea mult. Iti doresc sanatate si curaj, vei invinge aceste greutati!
  •  
    • 63 mesaje
    29 Sep 2003, 19:31
    0 0
    Draga monica,operatia am facut-o la Sp.grigore.a.problema asta am rezolvat-o,ceea ce vroiam ,eu de la tine este ca nu stiu cui sa-ma adresez ,din bucuresti.Nu stiu la ce SP.sa merg.Multumesc ptr. raspuns.
  •  
    • 49 mesaje
    30 Sep 2003, 09:58
    0 0
    Iti pot recomanda doi medici ginecologi foarte buni: dr.Cristian Radoi- Spitalul Universitar Bucuresti (fost Municipal)care lucreaza si la un cabinet particular tel.411.43.01 si dr.Serban Nastasia - Spitalul Cantacuzino, din pacate nu-i stiu telefonul.Pt. problemele endocrinologice mai bine apelezi la medicina neconventionala (acupunctura, homeopatie)decit sa te umfli cu hormoni.Daca te intereseaza iti pot trimite si telefoanele astea.Sanatate maxima!
  •  
    • 104 mesaje
    30 Sep 2003, 10:09
    0 0
    Ti-am trimis un mesaj pe privat. Bafta!