cum aflu unde e bunica mea????
-
0 0Fetelor, iata ce s-a intamplat.
Astazi pe la pranz primeste matusa mea un telefon de la o vanzatoare, ca bunica mea a fost la cumparaturi acolo si ca i s-a facut rau, a cazut si s-a lovit la cap, au chemat salvarea si au luat-o sa o interneze, si ca o sa ne sune ei sa ne spuna unde este.
Dar pana acum, nici un telefon. Cum aflu unde este????? Banuiesc ca nu are la ea actele si poate nici nu mai este constienta
-
anisia, imi pare rau sa aud asa o veste ingrijoratoare

am trecut si eu prin ceea ce trece bunica ta acum, numai ca eu eram tanara, iar oasele craniului au rezistat binisor la impactul cu podeaua de ciment. refacerea dupa socul impactului a fost destul de dificila si lunga (cca 2-3 luni), dar internarea a durat numai 10 zile, timp in care mi s-au facut diverse investigatii, mi-au administrat medicamente si m-au tinut supraveghere atenta, din cauza simptomelor (ameteli, greata, varsaturi, dureri atroce de cap). dar totul s-a sfarsit cu bine.
concidenta face ca si eu tot la spitalul de urgenta al sectorului 2 (sf Pantelimon) sa fi fost internata. conditiile, pe vremea aia (acum mai bine de 10 ani), nu erau formidabile, dar medicii erau buni.
ii tin pumnii bunicutei tale, sa nu fie nimic grav si sa se refaca repede. Doamne-ajuta! -
anisia, chiar daca ceea ce a patit bunica ta a fost o adevarata patanie, uite ca tot a adus ceva bun cu ea, si anume faptul i s-a depistat diabetul.
hai ca pana la urma e destul de binisor, avand in vedere ca diabetul se poate tine sub control prin tratament si regim alimentar.
era mai rau daca patea ceva la cap. am evitat sa iti detaliez aseara ce urmari poate avea un traumatism craniocerebral serios - iar astazi nu pot decat sa ma bucur ca nu e cazul.
Dumnezeu s-o aiba in paza pe bunicutza ta, asa cum a facut, dealtfel, si pana acuma.
-
Donna, multumesc din suflet!
De fapt nu acum i s-a depistat diabetul, ci acum vreo 3 ani. De atunci, cam un an sau mai putin a urmat un regim alimentar strict, dar pentru ca glicemia ii revenise la normal a crezut ca este totul ok si nu a mai luat in seama
Iar acum se presupune ca starea de rau este de la diabet, dar nici un doctor nu stie sigur ce sa spuna. Unii au spus ca poate sa fi fost un atac cerebral
, dar analizele neurologice i-au iesit bune. Este foarte ametita si nici in fund in pat nu poate sa se tina. Restul analizelor i-au iesit bine