Infectie urinara...help!!!

•  
    • 37 mesaje
    2 Apr 2007, 10:29
    0 0
    ma kinui cu asha ceva de vreo 2 ani...in nov anul trecut mi-a trecut cu un antibiotic doza unika...dar acum iar m-a poknit...si am fost la o clinica privata unde am abonament prin firma si doktora imi da biseptol(nu m-a intrebat daca sunt alergika, a trebuit sa-i zik eu ca nu pot lua) si aulin(de care am inteles ca e total nerecomandat si chiar interzis in afara) si multe altele...help!!!...nu mai shtiu ce sa fac...
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    2 Apr 2007, 10:39
    0 0
    trebuie sa faci o urocultura cu antibiograma, o sa afli cum se numeste animalutul si la ce antibiotice este sensibil, dupa aceea du-te totusi la un medic adevarat sa iti recomande tratamentul. succes.
  •  
    • 35 mesaje
    2 Apr 2007, 12:31
    0 0
    da, urocultura e sfanta. Asta trebuia sa faci de la inceput.
  •  
    • 392 mesaje
    2 Apr 2007, 13:36
    0 0
    Eu am descoperit acum o saptamana intamplator, adica la un control de rutina, ca am o infectie urinara.
    Mi-a facut antibiograma si acum sunt intratament cu ciprofloxacina.
    Medicul mi-a facut intai testul, pentru ca nu am mai luat niciodata acest antibiotic si apoi mi-a prescris tratamentul.
    Oricum trebuie sa faci urocultura sa vezi ce a generat infectia si la ce este sensibil.
    Multa sanatate.
  •  
    • 37 mesaje
    2 Apr 2007, 13:56
    0 0
    eu am facut urocultura si iese e. colli dar la un nivel de 30-40.000 nu 100.000 cat ar trebui pt infectie urinara
  •  
    • 269 mesaje
    2 Apr 2007, 14:39
    0 0
    nici eu nu stiou ce sa mai fac. dupa ce mi-am facut 2 uroculturi si am luat ciprinol, zanocid, flamexil, augumentin si acel antibiotic doza unica, mi-au revenit usturimile si durerile.la mine a doua a oara nu a mai avut efect acel antibiotic doza unica. acum sunt pe uro-gen si ceaiuri dar nu cred ca o sa-mi treaca, doar ca pot merge pe strada, senzatia de discomfort exista in continuare.
    aa...si beau cel putin 2 l de apa pe zi.
  •  
    • 481 mesaje
    2 Apr 2007, 18:08
    0 0
    stati un pic, cum adica Aulin nu e recomandat si e interzis in afara??
  •  
    • 37 mesaje
    5 Apr 2007, 12:43
    0 0
    are nush ce substanta in el care favorizeaza hepatita ...cauta pe google si ai sa vezi
  •  
    • 1166 mesaje
    5 Apr 2007, 21:51
    0 0
    aoleeeeeuuuuu!!!!!! eu nu stiu ce sa ma mai fac. am facut atatea tratamente cu tot felul de antibiotice si tot revine la cateva saptamani..nu stiu ce sa mai iau m-am tratat si in italia si tot degeaba...ce naiba????!!!! nu sa inventat nimic pe lumea asta????!!!! durerile mie imi trec cu uricol...sunt niste pliculete cu un praf care se dizolva in apa...Slava Domnului!!..macar atat