Pt gravidute si nu numai...XIII...

•  
    • 1198 mesaje
    1 Apr 2007, 15:56
    0 0
    pt ca azi e o zi f speciala, mi-am permis sa deschid un topic nou .

Va multumesc fetelor pt urari! Va doresc si voua si puiutilor vostri sanatate si fericire! poate dupa ce cresc mai mari ne intalnim intr-un concediu si petrecem si noi... of, concediu... nici nu mai stiu ce-i aia

serry_ann, eu am avut o scurgere chiar in prima luna de sarcina, dar a fost doar o zi (o sg data). Am o prietena care acum e la inceputul sarcinii (7 sapt), a avut ceva scurgeri asa cum zici si tu si dr i-a dat ceva tratament. mai bine mergi la un dr. nimic "anormal" in timpul unei sarcini nu trebuie trecut cu vederea, mai bine mergi degeaba, dar sti ca esti ok. Sanatate si sarcina usoara!

Va pup pe toate si va multumesc inca o data pt urari!
  •  
    • 90 mesaje
    1 Apr 2007, 17:46
    1 0

...

Acest mesaj a fost editat de către remaliss: 13 Feb 2011, 20:32
  •  
    • 1022 mesaje
    1 Apr 2007, 22:58
    0 1
    buna fetele!!la multi ani pt." florici"!
    remaliss, cum sa nu te stim doar esti timisoreanca, curaj si mult noroc si vom auzi de bine!
  •  
    • 1198 mesaje
    3 Apr 2007, 23:25
    0 0
    toata lumea a disparut...hmmm
  •  
    • 4487 mesaje
    4 Apr 2007, 09:09
    0 0
    Nu rorox. Eu sunt pe aici.
    Am avut o zi fff. proasta ieri si se pare ca se continua si pe ziua de azi. O durere de cap ingrozitoare si din cauza asta m-am invoit pe ziua de azi. Plec pe la 12.00.
    Fii-mea este cam in pioneze, dar are tratament de la doctorita ei si...se pare ca merge inspre bine. Tuseste fff. rau si a facut si temperatura, pe care acum nu o mai are.
    Va pupic pe toate si mai vb.
    Edi ce face?
  •  
    • 793 mesaje
    4 Apr 2007, 09:53
    0 0
    Noi suntem in crizele de maraiala ca se pare ca vor aparea dintisorii! Ieri a facut de 2 ori febra, mainile pana la coate in gura, jucariile de dentitie le tine cat le tine apoi da cu ele ... e tot timpul somnoros, dar nu doarme, asta ca sa fie indispus!
    Trecem printr-o noua etapa!
  •  
    • 4487 mesaje
    4 Apr 2007, 10:01
    0 0
    sanziana o sa treceti cu bine si peste faza asta. Numai ca...trebuie putin mai multa rabdare. pupici.
  •  
    • 225 mesaje
    4 Apr 2007, 11:08
    0 0
    si eu sunt p-aci. si eu am fost racita rau si m-am speriat putin pt ca aveam contractii de la temperatura.

dar acum sunt ok, am intrat in saptamana 22 si astept sa vina caldura sa port bluzele sexoase pt tzatze marimea xxl.

la servici am avut ceva probleme, se pare ca exista si pers extrem de nesimtite si inumane dar nu mai bagam in seama! altfel nu-mi explic logica pt care faci scandal unui om ca-si ia concediu medical si mai ales de ce faci scandal ca nu anunta din timp! pai ce sunt eu, Nostradamus, sa stiu cand am nevoie de concediu medical pe urmatorii 5 ani?!?

in fine, astept cu interes Sarbatorile Pascale, precum si botezul finutului nostru (va fi pe 28 aprilie) si ma bucur ca sotul mi-e din ce in ce mai drag. Mai nou, citeste cartile pt gravide ca sa fie pregatit! Sunt fericita cu familia mea si asta e cel mai important!

pupici la fete, fetite si baietei!
  •  
    • 96 mesaje
    4 Apr 2007, 14:53
    0 0
    pupicei multi la toate mamicile si viitoarele mamici
    La mine sarcina decurge bine, n-am avut probleme pana acum, am iesit din iarna fara sa racesc sau altceva.
    Am intrat in a 16-a sapt. de sarcina si deja nu ma mai incap hainele mele, iar burtica incepe sa se vada un picut. Al meu iubit imi mai spune cateodata "patratel" la gandul cum o sa arat eu peste vreo 2-3 luni, fiindca sunt mai marunta de statura si un pic mai plinuta. Dar ma iubeste asa cum sunt si eu nu mai pot de dragul lui.
  •  
    • 53 mesaje
    4 Apr 2007, 15:15
    0 0
    Mie mi-a intarzaiat si nu mai am rabdare sa astept cateva zile sa fac un test. Ma bate gandul sa ma duc sa fac un BHGG La Victor Babes ca sa fiu sigura ca sunt insarcinata....imi doresc f mult un bb..
  •  
    • 793 mesaje
    4 Apr 2007, 17:43
    0 0
    Daneza da Doamne sa fie bebe daca asta iti doresti! Iti tin pumnii!
  •  
    • 53 mesaje
    4 Apr 2007, 18:30
    0 0
    sanziana27, merci mult de tot!!
    imi doresc din toata inima un bebe...
    anul trecut am pierdut o sarcina(in 34 de saptamani ) si cred ca ,doar un bebe ma va putea ajuta sa trec peste aceasta pierdere .
  •  
    • 1013 mesaje
    4 Apr 2007, 21:37
    0 0
    mai gagici,cand va vad asa de indragostite de iubitii vostri ma apuca sentimentalismele si al meu nu-i acasa,lasati-o mai moale in declaratii mihasol,ce moaca a facut seful meu cand i-am spus ca-s gravidaaaa,de zici ca i se ducea profitul pe rapa daca plecam eu din firma...ete ca nu a falimentat!
    daneza,sa auzim de inca un bb!!!

noi ne-am racit!nebuna de mine am plimbat copilu' prin supermarket si s-a transpirat,iar in raionul de carne era congel,asa ca Elisa tuseste acum si luam antibiotic si alte picaturi! mi-s naroada tare,dar nu mai fac!

Sarbatori fericite si sa aveti un Paste minunat alaturi de familiile voastre dragi!
  •  
    • 1198 mesaje
    4 Apr 2007, 22:21
    0 0
    vad ca totusi nu ati disparut

cecs, multa sanatate adei, ma bucur ca acum e mai bine si nu mai are febra, daca scapati si de tusa e super. edi e f bine, l-am dat n.aibi de rotobil, nici nu mai vrea sa-l vada, il ocoleste de zici ca e sperietoare. dar din fericire merge destul de bine si singur si nu mai e chiar asa pericol. mai trage cate o tranta, dar se ridica si o ia de la capat, nu se lasa

paula, ce i-ai facut elisei, mai fata draga??? sunt destul de nasoale supermarketurile si acum, dar in special vara. diferenta de temperatura e destul de mare si e periculoasa pt bebei.

daneza, sa ne dai de veste daca e sau nu e bebe, ok? mie mi-a iesit testul pozitiv la o sapt de intarziere, asa ca sa ne spui si tu cum sta treaba

gravidutelor, care e urmatoarea pe lista?

va pup pe toate cu mare drag, si pe toti bebeii, desigur
  •  
    • 1198 mesaje
    5 Apr 2007, 10:03
    0 0
    LA MULTI ANI, CECS!!! sanatate si tot ce-t doresti! te pup si sa ai o zi frumoasa!
  •  
    • 793 mesaje
    5 Apr 2007, 10:37
    0 0
    Asa sa felicitam si mamicile...La multi ani mamico! (pentru Cecs) sa fii sanatoasa si la fel de vesela si optimista!
  •  
    • 216 mesaje
    5 Apr 2007, 15:40
    0 0
    Salutare mamici si viitoare mamici,ma primiti si pe mine in clubul vostru?
    Sunt viitoare mamica, am o burtica mica de 19 saptamani, se pare ca ar fii baietel, dar asteptam eco ala "smecheru'" pe 25 aprilie pt mai muuulte detalii. Ce sa zic, am trecut prin iad primele 3 luni jumate....greturile m-au omorat, am si un serviciu foarte solicitant....in fine acum e mai bine! Azi i-am simtit primele "bum-uri"....e un sentiment de nedescris!
    Va pup, si asteptam numai vesti bune!
  •  
    • 1198 mesaje
    5 Apr 2007, 18:06
    0 0
    buna, lotus! sarcina usoara! ma bucur ca au trecut momentele grele! e intradevar un sentiment unic atunci cand il simti pe bebic pt prima data

va pup pe toate!
  •  
    • 4487 mesaje
    5 Apr 2007, 18:24
    0 0
    Rorox, Sanziana, feteloooooor!!!!! Nu ma asteptam, va multumesc mult, mult si va pup dulce, dulce si va imbratisez tare, tare pe amandoua cu copii cu tot.
    Sanziana, ar trebui ca cineva sa-ti dea nana la popou. mey, mey. ai racit-o pe Elisa. emocotion care face cu degetul in sensul ca ai racit copilul.
    Rorox pupici si lui Edi si multe imbratisari. Si tie Sanziana.
  •  
    • 793 mesaje
    5 Apr 2007, 19:03
    0 0
    Bine ai intrat in club! Sarcina usoara!