scurgeri maronii in sarcina...?
-
0 0Am nevoie de ajutorul vostru...ultimul CM a inceput pe data de 23 feb..azi santem deja pe 1 aprile si de 2 zile am o scurgere maronie f redusa cantitativ doar dimineata...mi/am facut un test care a iesit slab pozitiv acum 2 zile ...nu stiu ce sa fac pt ca imi doresc mult un bb,la doctor cred ca inca nu se vede nimic daca ma duc..vreau sa stiu daca a mai avut cineva in primul trimestru de sarcina scurgeri maronii si daca au fost probleme..sau un sfat orice...multumesc
-
Imi cer scuze ca raspund asa tarziu dar azi a fost o zi grea pt mine...deci...la prima ora cautam disperata un cabinet deschis dar ori erau in concediu ori incepeau programul la 16...etc..in sfarsit gasesc un fel de policlinica privata..intru,explic ceea ce ma nelinisteste si ma consulta.nu aveau ecograf asa ca imi spun dupa consult ca sant suspecta de extrauterina si imi dau trimitere la alt cabinet sa fac ecografie..toata afacerea asta m/a costat 700 de mii..am iseit si nu am mai rezistat..am inceput sa plang,,sotul meu nu stia ce sa imi faca sa ma linisteasca
-
Eu am avut acum trei ani o extrauterina si stiu ce inseamna si nu as vrea sa mai trec prin asa ceva..am mai asteptat si la trei dupa amiaza am gasit un cabinet am facut o ecografie cu sonda cred ca asa se cheama si nu a reusit nici acolo sa vada mare lucru dar m/am mai linistit pt ca a spus ca anexele sant cu aspect normal,adica trompele ,uterul este un pic marit iar mucoasa endometriala este ingrosata,fara lichid in douglas..eu am CM de 33/35 de zile asa ca daca e sarcina are doar 2 saptamani de la conceptie dupa calculele mele..mi/a dat sa iau utrogesta 2cp/zi timp de 5 zile si saptamana viitoare merg sa fac alta ecografie..sper sa fie bine..prefer sa imi vina menstruatia decat sa am iar o extrauterina...de fapt prefer sa am un bb sanatos dar inca prea mic sa se vada..
scuze pt greselile de ortografie dar sant agitata si acum...va pup si va multumesc pt ca imi santeti alaturi..
-
Fetelor de ieri de cand am facut eco si am inceput sa iau pastilele scurgerea a devenit mai abundenta...daca a mai luat cineva utrogestan poate sa ma ajute sa imi spuna ce efecte are...nu stiu daca e de bine sau de rau..dureri nu am..influenteaza oare testul de sarcina medicamentul asta sau nu?ca vreau sa imi fac iarasi un test
-
..N u stiu ce sa mai cred ..scurgerile au devenit aproape rosii si mult mai abundente..nu ca la menstruatie dar oricum ...sper acum doar sa nu fie o extrauterina..am facut un test care a iesit tot slab pozitiv...se poate ca utrogestanul sa imi fi provocat scurgerea asta?am citit pe net ceva de o sangerare de privatie dar nu stiu exact ce inseamna..dr mi-a spus ca daca nu a fost sarcina sa imi vina menstruatia dar din cate am inteles eu abia dupa 5 zile cand le termin nu dupa 2 zile..