simptome ciclu

•  
    • 95 mesaje
    31 Mar 2007, 22:15
    0 0
    buna fetelor.as avea si eu o intrebare pentru voi:ce simptome aveti inainte sa va vina ciclul? eu sunt irascibila, ma dor sanii si uneori sa simt putin ametita. e normal? mai pateste cineva asta?mie mi se par ciudate durerile de sani.chiar daca ma aplec si nu am sutien ma dor..si toata asta tine o saptamana. saptamana dinaintea ciclului
  •  
    • 683 mesaje
    31 Mar 2007, 22:17
    0 0
    da, lady...am inceput sa nu mai suport zilele astea
  •  
    • 95 mesaje
    31 Mar 2007, 22:19
    0 0
    haha, da, stiu cum te simti, si eu sunt la fel. dar durerile astea de sani nu sunt o atentionare cum ca in viitor s-ar putea sa am probleme cu sanii?nu stiu..ma gandesc si eu...
  •  
    • 196 mesaje
    31 Mar 2007, 23:52
    0 0
    Eu fac mai rau...plang din orice..si daca vad o albina moarta,ma dor si pe mine sanii,dar daca tin ceva rece pe ei(gheata)durerea se mai amelioreaza.dar plansul ma dispera..vb serios in perioada aia am momente cand dau din ras in plns..ciudat,nu?
  •  
    • 340 mesaje
    3 Apr 2007, 19:47
    0 0
    la mine e tot rau ... ma cert cu toti, am nervi, trec de la plans la ras si inapoi... nu ma inteleg cu nimeni, ma dor sanii, sunt obosita si beau muuuuullllttttaaa apa! asa ca dont worry e normal!
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Apr 2007, 20:35
    0 0
    La mine, durerile de sani cedeaza considerabil la dusuri calde (nu fierbinti, nici reci) insotite de masajul bland cu un gel de dus.

Cat despre restul simtomelor:

Cu putina vointa si constientizare de sine, nervozitatea poate fi controlata. Eu una reusesc sa fac asta gandindu-ma mai mult la mine si mai putin la ce face restul lumii. Daca imi vad de treaba mea si ma detasez de restul lumii, intru intr-o stare de zen... mai ceva ca Dalai Lama

Despre impresionabilitate: eh, asta sa fie baiul... o lacrima in coltul genei, varsata pentru o albinuta draguta care a muncit toata viata ca sa faca miericica cat sa umple zeci de borcane de pe rafturile supermarketurilor, mi se pare un tribut de bun-simt.