ce stiti despre spitalul elias?

•  
    • 76 mesaje
    25 Sep 2003, 14:18
    0 0
    Stie cineva despre spitalul Elias, a nascut cineva aici ? Personalul de acolo e dragut, se poarta mai frumos decat in alte spitale? As vrea sa nasc acolo, insa nu stiu nimic sigur, daca stiti ceva , spuneti-mi si mie cum e.
    Multumesc!
  •  
    • 9 mesaje
    25 Sep 2003, 16:32
    0 0
    ai incercat cuu Google,scumpa mea?Sint cam grabita,altfel as face eu asta acum si...ti-as da ceva detalii...
  •  
    • 25 mesaje
    25 Sep 2003, 19:43
    0 0
    Cred ca e o alegere buna acest spital.Daca vrei iti pot recomanda medici.In ce luna esti?Te pot ajuta cu m-ai multe informatii, la Filantropia nu ti-as recomanda.
  •  
    • 76 mesaje
    3 Oct 2003, 11:31
    0 0
    multumesc pentru mesaj aureliana si pentru ca vrei sa ma ajuti.Sunt in luna a 4-a aproape a 5-a si as dori sa nasc in conditii cat mai umane.Stiu ca de orbicei te trateaza urat prin spitale, m-am gandit ca aici or fi mai civilizati.Stii ceva despre preturi?
    Merci
  •  
    • 25 mesaje
    4 Oct 2003, 11:15
    0 0
    Acum depinde si de venitul tau, dar crede-ma ca oricare ar fi merita sa faci un sacrificiu pentru a stii ca o sa ai un copil sanatos.La nastere trebuie sa iti pregatesti 200-300 euro pentru medic, pentru anestezist 1.000.000- 1.500.000, pentru moasa 500.000, pentru medicul micutului 1.500.000, si marunt mult 20.000 pentru ati schimba lenjeria zilnic, 50.000 pentru ati face calmante asistentele, sa-ti faca toaleta de doua ori pe zi sa te spele jos ca sa nu te infectezi, destul de mult nu?, dar asta e...Iti recomand in primul rind pe dr.Vladareanu sef sectie maternitate e cam liber la gura dar profesionist, meticulos si dr. Pirvu.Daca te resping pentru ca nu ai o recomandare de la cineva cunoscut, insista ca merita.Toti medici sunt ciudati in felul lor, macar sunt umani astia.
  •  
    • 25 mesaje
    4 Oct 2003, 11:25
    0 0
    Crede-ma ca am vizitat urmatoarele spitale: Colentina, Pantelimon, Filantropia, Elias, Caritas, Giulesti, sectia nasteri. Din toate astea merita sa nasti la Elias.Sa fii si tu si copilul tau sanatosi.Parerea mea sa maninci sanatos:lapte, brinzeturi, fructe, legume, carne pui si vita gratar sau fiert, lasa pastilele chiar si cele slabe pentru durere de cap, nu te enerva, nu plinge, fii vesela, asculta multa muzica toate astea fac bine bebelusului vei avea un copil super dupa nastere.
  •  
    • 25 mesaje
    4 Oct 2003, 11:36
    0 0
    Daca vrei sa iti spun mai multe contacteaza-ma la adresa cas13ro@yahoo.com.In perioada asta ar trebui sa-ti faci analize:toxoplasma, hepatita tip b, listeria, herpes, sifilis, hiv, antifosfolipidici, toate astea pentru a vedea ca ai un copil sanatos fara malformatii si a prevenii un eventual avort spontan.La 4-4.5 copilul se misca, la 5 luni poti sa-i vezi sexul si nu numai, trebuie sa faci aceasta ecografie sa vezi in ce stare e placenta, daca are toate degetele de la minute, cantitatea de oxigen care se transmite de la tine la el, acest tip de eco se face contra cost 1.000.000, cu programare la dr.Pop la Olimp linga cimitirul Belu.
  •  
    • 25 mesaje
    4 Oct 2003, 11:43
    0 0
    Scuze daca am facut ceva greseli de ortografie dar azi ma grabesc si totusi am vrut sa iti raspund.Stii cit de importante sunt aceste informatii?Eu nu le-am stiut de la inceput, nu a avut cine sa ma invete cu toate ca am 32 ani.Daca as fi stiut toate astea m-as fi bucurat si eu de un bebe - baiat, am pierdut sarcina la 38 saptamini, adica la 8 luni si jumatate,am fost si eu pe punctul de a murii.Sa-ti fie de folos aceste informatii si sa te gindesti ca am contribuit si eu la bunul mers al sarcini tale, fara nici o obligatie, poate te rogi si pentru mine sa imi dea si mie Dumnezeu un copil cit de curind, sanatos, destept si frumos, ceea ce iti doresc si tie.Pa.