sterilitate
-
0 0Buna fetelor.Stie cineva vreo metoda de tratare a sterilitatii?Si eu si sotul meu ne dorim ffff mult un copil.
-
Buna Monica, eu am fost numai la medici unul mai profesor decat celalat si mi-au spus toti ca poti sa ai ovulatie garla, daca ai trompele infundate nu poti sa faci nimic. Eu am facut histerospalingografie si mi-a descoperit ca am trompele infundate, si ca trebuie sa fac laparoscopie. Mi-a explicat medicul ca daca e trompa infundata, ovulul nu are cum sa ajunga in trompa sa intalneasca spermatozoidul, asa ca degeaba ovulatie daca nu sunt permeabile trompele.... Imi poti recomanda si mie un medic care urmareste ovulatia cu ecografie. Eu pana cum nu am gasit decat medici la care trebuie sa lasi cate 1 mil la fiecare consultatie.... toti din clinici particulare dar la care nu poti sa ajungi la spital. Merci.
-
de ce nu incerci si varianta naturista?incearca Kunch stiu ca este foarte bun l-a recomandat un medic homeopat care facea si acupunctura unei prietene de-ale mele care dupa trei luni a ramas insarcinata .se administreaza si femeilor si barbatiilor...firma se numeste Pentavox iar medicamentul KUNCH si le gasesti in plafar si helpnet.BAFTA