Stare subfebrila fara motiv?!?

•  
    • 354 mesaje
    31 Mar 2007, 19:24
    0 0
    De cateva luni in fiecare zi fac o stare subfebrila de 37,maxim 37 cu 3 care dureaza cam o ora doua.Apare dupa amiaza sau seara.Toate analizele sunt bune,deci se exclude o infectie sau altceva.Ce e ciudat e ca aceasta stare apare si dispare singura dar este neplacuta:frisoane,imi arde fata,nu sunt buna de nimic.Mi s-a mai zis ca poate fi de vine ovulatia,dar iau anticonceptionale,deci nu se pune problema,aceasta nu are loc.Poate fi pe fond hormonal?cu toate ca mi-am facut si dozarile hormonale si toate au iesit in limite normale.Alte probleme de sanatate nu am si nici nu am avut decat o tulburare anxioasa.Poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.va multumesc.
  •  
    • 2439 mesaje
    31 Mar 2007, 20:22
    1 0
    poate fi si oboseala, tensiunea (nervoasa). nu-ti fa probleme daca analizele sunt bune!
  •  
    • 354 mesaje
    31 Mar 2007, 20:25
    0 1
    Prea ingrijorata nu sunt ca nu e o temperatura care sa ma sperie dar totusi nu ii gasesc explicatia si e destul de neplacuta cu frisoanele aferente.Ma odihnesc bine si stresata nu pot spune ca sunt,de cand am avut probleme cu anxietate am invatat sa ma controlez si sa imi gestionez mult mai bine problemele care apar inevitabil in viata de zi cu zi.
  •  
    • 8403 mesaje
    31 Mar 2007, 22:02
    0 0
    ce analize ai facut?
  •  
    • 354 mesaje
    31 Mar 2007, 22:13
    0 0
    Toate analizele posibile,inclusiv aslo,analize hormonale,urina(pt depistarea unei posibile infectii) plus un ecograf la ovare.
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Apr 2007, 00:04
    2 0
    symlove, anxietatea se poate somatiza intr-un numar infinit de moduri. starea subfebrila este una dintre ele, ti-o spun din proprie experienta (si la mine tot in partea a doua a zilei isi facea aparitia).

undeva, acolo, in subconstientul tau, probabil ca o problema a devenit "arzatoare".

starea subfebrila este o bomba cu actiune lenta, pentru ca te epuizeaza putin cate putin, dar constant. eu, dupa un an de asa ceva, capatasem "masca" specifica febrililor grav: ochi injectati, figura "trasa", ten emaciat. in acelasi timp, febra aia, asa mica cum era, imi consumase, in timp, mult din resursele vitale, astfel incat eram permanent ostenita, aveam slabiciune musculara, reflexe nervoase diminuate si senzatia ca mi se macina oasele.

ai grija de tine, continua sa cauti cauza si sa o rezolvi...

multa sanatate!