Cum scapati de giardia?

•  
    • 2386 mesaje
    29 Mar 2007, 20:44
    0 0
    Cine a avut giardia si cum a scapat de ea. Cum se poate evita reinfestarea?
  •  
    • 122 mesaje
    30 Mar 2007, 09:55
    0 0
    fetita mea a avut giardia si am mers la medicul de familie.iti da medicul reteta,zentel parca se numeste,sunt niste flacoane cu sol.alba
  •  
    • 476 mesaje
    30 Mar 2007, 15:18
    0 0
    Reinfestarea este aproape imposibila; majoritatea oamenilor au giardia, unii dintre ei fara sa stie, din pacate.
    De ce nu mergi la un parazitolog?
    Exista o sectie foarte buna la Spitalul Colentina (Bucuresti).
  •  
    • 476 mesaje
    30 Mar 2007, 15:19
    0 0
    Inca ceva: trebuie sa se trateze toti membrii familiei, cu care locuiesti.
  •  
    • 2386 mesaje
    30 Mar 2007, 16:39
    0 0
    Pai cred ca am luat-o din nou si nu stiu de unde. Se poate lua de la animale de casa? Care sunt toate caile de contaminare?
  •  
    • 476 mesaje
    30 Mar 2007, 17:06
    0 0
    Animalele de casa sunt principala sursa de infestare; am inteles ca animalelor trebuie sa li se dea medicamente deparazitare lunar.....
    Si, daca bei apa de la robinet, iar te poti infesta...
    Apoi, din autobuze, de pe bare...
  •  
    • 2386 mesaje
    30 Mar 2007, 17:31
    0 0
    Pai nu mai beau apa de la robinet, in plus ma spal pe maini inainte de a manca, iar daca nu am unde, mananac sandwich-ul tinand de ambalaj.
  •  
    • 36 mesaje
    30 Mar 2007, 18:01
    0 0
    Pe baiatul meu, atunci avea 3 ani, l-am tratat cu remedii naturiste. La a 2-a proba la examenul coproparazitologic iesise cu giardia. Doua saptamani a luat CINA, dimineata si seara cate 3 granule, apoi o luna CALCAREA PHOSPHORICA, 3 granule seara. Nu mai stiu CH cat. Dupa doua luni nu i-a mai iesit giardia la examenul coproparazitologic (6 probe, luate la 72 ore diferenta), am repetat dupa 6 luni coproparazitologicul si tot negativ a iesit.
    Nu am vrut sa-i dau Zentel pentru ca am auzit si citit si pe prospect ca este foarte toxic. Si nici nu iti garanteaza vindecarea dupa prima cura de tratament.
    Acum baiatul are 5 ani si vreau sa discut din nou cu doctorita sa reiau, preventiv, tratamentul naturist si sa ii dau si fetitei mele de 2.
  •  
    • 295 mesaje
    30 Mar 2007, 20:19
    0 0
    Cel mai bun tratament: tinctura de propolis,30 de pic dimineata pe stomacul gol, pe o bucatica de paine.
    Cand fi'mea era mica am incercat tot felul de medicamente, nu au dat rezultate si eram toti ametiti din cauza lor!
    Tinctura de propolis nu are contraindicatii, din contra....
    Mananca si seminte de bostan ,crude nu prajite, le gasesti in piata la tarani.
  •  
    • 16 mesaje
    31 Mar 2007, 11:08
    0 0
    eu am incercat un produs de la plafar vidang se numeste da la o firma pentavox
    e din plante indiene si e foarte bun.e atat pt viermi lati cat si cei inelati,dupa o cura scapi sigur de ei si avand spetrul larg asupra viermilor ii elimina pe toti indiferent de care sunt....eu am fost multumita de el nu are efecte secundare!
  •  
    • 2386 mesaje
    31 Mar 2007, 19:12
    0 0
    Bine si cum sa previn reinfestarea? Ca degeaba fac tratamente peste tratemente, daca iar ma reinfestez.